Male sive celice: Majhna šola - veliko srce iz Pišec

13.12.2018 | 11:00

Male sive celice: Majhna šola - veliko srce iz Pišec
Male sive celice: Majhna šola - veliko srce iz Pišec

Ko so se septembra David Omerzel, David Denžič in Janž Rener odlično izkazali na predizboru Malih sivih celic, smo komaj čakali dan, ko bomo odšli na snemanje oddaje na RTV Slovenija. In smo le dočakali 12. 12. 2018. Učenci od 5. do 9. razreda, s transparenti, maskoto in dobro voljo, smo krenili na pot do Ljubljane. V avli RTV-ja smo takoj naleteli na nekaj znanih obrazov, na ulici zunaj pa srečali že Nika Škrleca, voditelja oddaje, ki nas je prijazno pozdravil. Navijači smo ostali v garderobi, tekmovalni trio pa je šel takoj v masko. To je bilo pravo doživetje za fante, saj si verjetno doma nikoli ne dajo na obraz pudra ali česa podobnega.

Sledil je obisk studia, priprave na snemanje, pogovor z voditeljem … Kasneje so se nam pridružili še navijači in snemanje se je začelo.

Našim trem fantom je v rumenih majicah nasproti stala ekipa OŠ Medvode (Jakob, Alja, Jakob). Da je bila trema malo manjša, je poskrbela naša maskota - Maksi na modrem stolu. Po začetni tremi je steklo in borba je bila zanimiva in napeta vse do zadnjega vprašanja, ko so naši fantje zapisali bolj točen odgovor od nasprotne ekipe. In zmaga je bila naša. Še večje pa veselje, kajti smo res majhna šola, a imamo veliko srce, kot je pisalo na našem transparentu. Čestitali smo nasprotni ekipi, jim dali darilca, se zahvalili Niku in številčni ekipi oddaje ter vsi lačni odšli v … McDonald's.

Ne le gospa ravnateljica, Nuška Ogorevc, ki je bila ves čas snemanja na trnih in je močno stiskala pesti, tudi vsi mi ostali smo bili zelo ponosni na naše tri fante.

Čaka nas novo snemanje v naslednjem krogu, do takrat pa nove priprave in trdo delo. Bravo, fantje, le pogumno naprej!

Alenka Cizel

Galerija

_zzpisece (01)
_zzpisece (02)
_zzpisece (03)
_zzpisece (04)
_zzpisece (05)
_zzpisece (06)
_zzpisece (07)
_zzpisece (08)
_zzpisece (09)
_zzpisece (10)
_zzpisece (11)
_zzpisece (12)
_zzpisece (13)
_zzpisece (14)
_zzpisece (15)
_zzpisece (16)
_zzpisece (17)
_zzpisece (18)
_zzpisece (19)
_zzpisece (20)
_zzpisece (21)
_zzpisece (22)
_zzpisece (23)
_zzpisece (24)
_zzpisece (25)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava