Melania za božič brez daril; koga si je Barron zaželel na božični zabavi. In ga tudi dobil.

12.12.2018 | 14:00

Melania je tudi letos okrasila Belo hišo. (foto: Profimedia)

Melania je tudi letos okrasila Belo hišo. (foto: Profimedia)

 Melania za božič brez daril; koga si je Barron zaželel na božični zabavi. In ga tudi dobil.
Barron Trump naj bi bil zagret navijač nogometnega kluba D.C. United, za katerega igra Wayne Rooney. (foto: Instagram)

Barron Trump naj bi bil zagret navijač nogometnega kluba D.C. United, za katerega igra Wayne Rooney. (foto: Instagram)

Ameriški predsednik Donald Trump je izjemno težaven pri obdarovanju, trdi njegova žena Melania, ki je za medije razkrila, da je ob praznikih Donaldu nemogoče izbrati darilo. Zato sta tudi dogovorjena, da se ne obdarujeta.

A Melania je navdušena nad praznovanjem božiča in ignoriranje ene tradicije je ne moti, dokler lahko praznuje druge. Tako je že končala z božičnim okraševanjem Bele hiše, kar je tudi objavila na svojem tviterju.

Na božični večer pa se bosta z Donaldom tudi letos odpravila v rezidenco Mar-a-Lago na Floridi, kjer bosta praznovala skupaj s celotno družino. "Vsi Donaldovi otroci in vnuki, ter Melaniini starši, vsi bodo prileteli v Florido in [Melania] se tega čudovitega praznovanja že zelo veseli," je medijem povedal neimanovan vir blizu prve dame ZDA.

Donald in Melania sicer vsako leto na božični večer obiščeta polnočnice, to naj bi nameravala tudi letos.

Sekira mu je padla v med, Barron Trump je nor nanj

Rooneyjevi so bili častni gosti na nedeljski otroški božični zabavi v Beli hiši – Wayne (33), Coleen (32) in njune štiri sinove je tja povabil sam Barron Trump (12). Slednji je velik oboževalec nogometna in nekdanjega angleškega kapetana, ki se je julija z družino preselil v Združene države Amerike, kjer igra za nogometni klub D.C. United. Zabave sta se udeležili tudi Ivanka in Vanessa Trump z otroki.

Melania Trump se je na zabavi zahvalila prostovoljcem in osebju, ki so okrasili prostore. »To je veseli čas leta, ko Belo hišo okrasimo za praznike,« je dejala. »S to temo bi radi počastili srce in duha Američanov.«

Ponudba, ki je niso mogli zavrniti

The Sun poroča, da so si Rooneyjevi ogledali zasebne prostore Trumpovih, ne pa tudi znamenite Ovalne pisarne. MailOnline pa navaja vire blizu družine, ki pravijo, da je to bila ponudba, ki je niso mogli zavrniti in da pri tem ni nič političnega.

Nogometni navdušenec

Barron je v preteklosti igral za mladinsko selekcijo omenjenega nogometnega kluba, oče Donald Trump pa mu je nedolgo tega podaril podpisano nogometno žogo z letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu, ki jo je dobil od ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava