Dobrodelni koncert: Novo mesto za (predvsem mačje) srečne tačke

7.12.2018 | 10:10

Dobrodelni koncert: Novo mesto za (predvsem mačje) srečne tačke
Dobrodelni koncert: Novo mesto za (predvsem mačje) srečne tačke

December je čas veselja, zabave, toplih objemov in obdarovanja. Prav je, da se v prazničnih dneh spomnimo tudi na zapuščene živali, ki jim življenje ni prizaneslo.

Da bi jim polepšali vsakdan, smo se v društvu za zaščito živali Novo mesto odločili, da priredimo dobrodelni koncert z naslovom Novo mesto za srečne tačke, s katerim bomo združili ljubezen do živali in dobro glasbo. Ta bo v petek, 7. 12. 2018, v hostlu Situla v Novem mestu (Dilančeva ul. 1), začeli bomo ob 18. uri. Vsi prispevki, zbrani na dogodku, bodo namenjeni oskrbi živali, ki smo jih in jih še bomo vzeli pod svoje okrilje. Na naše povabilo so se prijazno odzvali lokalni glasbeniki, umetniki, ustvarjalci in vsi vpleteni, ki so nesebično priskočili na pomoč in omogočili, da bo december prazničen tudi za mačje in pasje prebivalce. Ni dvoma, da Novo mesto premore veliko srca in sočutja.

Glasbeniki, ki jih bomo gostili, so: Tretji kanu, Bort Ross, Cveto Šali, Marijan Novina, Gregor Štrasbergar, Špela Cesar, Deadly Smile in Jernej Zoran.

Naše poslanstvo:

V Društvu za zaščito živali se ukvarjamo z oskrbo nikogaršnjih muckov iz novomeške in okoliških občin. Nekatere so najdene v zelo slabem stanju in bolne, večinoma so polne zajedavcev, shujšane, sestradane. Veliko jih oddamo v nove domove, včasih pa jih sterilizirane ali kastrirane vrnemo v okolje. Nič od tega nam ne bi uspelo brez podpore ljudi, in sicer finančne, materialne in moralne.

Za več informacij lahko pokličete predsednico društva Vesno Plavec na številko: 040 466 635.

Lep pozdrav,

Vaše Društvo za zaščito živali Novo mesto

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava