Hči Erike Žnidaršič pripravljena na 'kalvarijo'

31.8.2018 | 14:10

Erika Žnidaršič (foto: Revija Zvezde)

Erika Žnidaršič (foto: Revija Zvezde)

Hči Erike Žnidaršič bo v ponedeljek prvič sedla v šolske klopi. Kaj o tem meni televizijska voditeljica, izveste v spodnjem prispevku.

Poletje se počasi poslavlja in kmalu se bo spet oglasil šolski zvonec. Ta bo nekaj posebnega za tiste, ki bodo v šolske klopi sedli prvič. Večina se tega veseli, spet drugi pa dan za dnem poslušajo starejše brate in sestre, ki šole ne marajo preveč. In kako se na prvi šolski dan pripravlja hči Erike Žnidaršič?

»Pri hčerki Marii ni bilo potrebe, da bi se o šoli posebej pogovarjali, saj je lani spremljala 'kalvarijo', ko je sin odšel v prvi razred. Tako da je povsem pripravljena in lahko bi rekla, da je prvi razred že naredila, saj je vse leto sledila, kaj je bratec delal v šoli. Šolske potrebščine bomo nakupili v naslednjih dneh. Lani, ko je šel Roko v prvi razred, smo to prej naredili, pri drugem otroku pa malo popusti navdušenje. Sicer pa Maria šolo in učiteljice že pozna, saj je vsak dan hodila z nami po bratca po pouku,« pravi Erika in doda, da sama nima najlepših spominov na svoj prvi šolski dan. »Joj, meni je bil zelo stresen prvi šolski dan. Ker smo se ravno v tistem času preselili v Ribnico, sem prišla v povsem novo okolje, nikogar nisem poznala. Tako da na žalost nimam prav prijetnih spominov na vstop v šolo. Verjamem, da bo pri mojih otrocih drugače.«

Svet24/odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava