Sprejem za zlate maturantke pri črnomaljski županji

20.7.2018 | 13:15

Sprejem za zlate maturantke pri črnomaljski županji
Sprejem za zlate maturantke pri črnomaljski županji

Črnomaljska županja Mojca Čemas Stjepanovič je včeraj sprejela zlato maturantko Niko Strmec ter ji čestitala za izjemen uspeh. Letošnji zlati maturantki Srednje šole Črnomelj sta tudi Zvonka Janežič in Katja Čadonič, vendar se sprejema žal nista mogli udeležiti.

Za generacijo maturantov Srednje šole Črnomelj so štiri leta trdega dela in učenja. Med vsemi dijaki pa so tri dijakinje srednješolsko izobraževanje zaključile na najlepši možni način in Srednjo šolo Črnomelj zapustile vpisane v knjigo kot zlate maturantke. Županja je Niki Strmec, ki se je sprejema udeležila ob spremstvu mame, iskreno čestitala, ji izročila skromno simbolično darilo ter ji zaželela še obilo uspehov tako na področju nadaljnjega izobraževanja kot pri ostalih življenjskih izzivih.

Na sprejemu je bila prisotna tudi ravnateljica Srednje šole Črnomelj Elizabeta Prus, ki je povedala več o generaciji, ki je zaključila srednješolsko izobraževanje ter poudarila, da se veseli novih dosežkov šole, saj jih že v letošnjem šolskem letu ni bilo malo.

Občina Črnomelj

Galerija

_zzzzzzlata (1)
_zzzzzzlata (2)
_zzzzzzlata (3)
_zzzzzzlata (4)
_zzzzzzlata (5)
_zzzzzzlata (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava