Brezplačno do praktičnih znanj za večji uspeh

14.9.2017 | 08:45

Brezplačno do praktičnih znanj za večji uspeh

RIC Bela krajina v septembru in oktobru, med 14. septembrom in 13. oktobrom, organizira v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina sklop šestih brezplačnih interaktivnih predavanj in delavnic, s praktičnimi znanji za večji uspeh.

Termini in predavanja so:

* 14. september, četrtek, ob 18. uri: OSEBNOSTNI TIPI – z Jasmino Grabrijan

* 21. september, četrtek, ob 18. uri: KAKO STA POVEZANA SINDROM IZGORELOSTI IN SMISEL ŽIVLJENJA? – z Romanom Šuštaršičem Kozanom

* 28. september, četrtek, ob 18. uri: PLAY LISTA V NAŠIH GLAVAH - PREPOZNAJ IN POČISTI OMEJUJOČE VZORCE! – z Martino Simonič

* 5. oktober, četrtek, ob 18. uri: APLIKACIJA ZA POVEČANJE PRODUKTIVNOSTI – s Tomažem Aupičem

* 12. oktober, četrtek, ob 18. uri: KAKO USTVARITI SVOJ STROKOVNI UGLED NA SPLETU? – s Sebastjanom Štarklom

* 13. oktober, petek, ob 18. uri: KDO PRAVI, DA BLIŽNJICE NE OBSTAJAJO? SPOZNAJTE MREŽENJE! – z Matejo Vrščaj

Šest interaktivnih predavanj in delavnic 

Četrtkove jesenske popoldneve (in en petkov) vam bodo krajšali predavatelji, katerih skupni imenovalec je članstvo v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina.

14. septembra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno delavnico »OSEBNOSTNI TIPI«, s predavateljico Jasmino Grabrijan. Jasmina je samostojna podjetnica z večletnimi mednarodnimi izkušnjami, ki se ukvarja s svetovanjem na področju poslovanja, prodaje in komunikacije.

Delavnica bo za udeležence filter za razbremenitev od stresa pri komunikaciji in delu, zmanjšanje stopnje konfliktov z drugimi, iskanje motivacijskih vzvodov in iskanje lastnih sposobnosti.

21. septembra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »KAKO STA POVEZANA SINDROM IZGORELOSTI IN SMISEL ŽIVLJENJA?«, s predavateljem Romanom Šuštaršičem Kozanom. Roman je motivator in trener za osebnostni razvoj posameznika ter certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik.

Na predavanju se bodo udeleženci naučili, kako v vsakodnevnih stresnih situacijah najti nekaj, kar bi zmanjšalo sam učinek stresa na njihov organizem, se narediti odpornejše nanj in kako negativen vidik stresa spremeniti v pozitivnega.

28. septembra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »PLAY LISTA V NAŠIH GLAVAH - PREPOZNAJ IN POČISTI OMEJUJOČE VZORCE!«, s predavateljico Martino Simonič. Martina je umetnica ter poznavalka nezavednih mehanizmov in razvoja osebnega potenciala. V belokranjskem inkubatorju razvija didaktičen produkt za otroke.

Vzorci iz otroštva kot obrambni mehanizem, ki ščitijo posameznika, so pogosti zaviralci kariernega uspeha. Z izvajanjem praktičnih vaj na delavnici bodo udeleženci prepoznavali lastne nezavedne mehanizme in ugotovili, kje in kako ti vodijo odločitve ter kaj je cena tega.

5. oktobra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno delavnico »APLIKACIJA ZA POVEČANJE PRODUKTIVNOSTI«, s predavateljem Tomažem Aupičem. Tomaž je absolvent arhitekture, oblikovalec in vodja projektov.

Skozi praktičen prikaz delovanja spletne platforme Trello bo prikazano delovanje in možnosti uporabe aplikacije. Udeležencem bodo predstavljene možnosti za povečanje produktivnosti in sledljivosti večjih projektov, bodisi v ekipah ali za posameznike. Obvezna oprema prenosni ali tablični računalnik.

12. oktobra, v četrtek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »KAKO USTVARITI SVOJ STROKOVNI UGLED NA SPLETU?«, s predavateljem Sebastjanom Štarklom. Sebastjan je kot inženir strojništva našel večji izziv v marketingu in prodaji, s čimer se ukvarja v svojem podjetju.

Na delavnici bodo udeleženci spoznali, kaj je LinkedIn, kako v 9-ih korakih do profesionalnega profila, kako do prvega mesta na Google iskalniku, kako upravljati profil in biti viden ter spoznali etiko povezovanja na omrežju.

13. oktobra, v petek, ob 18. uri, vabljeni na interaktivno predavanje »KDO PRAVI, DA BLIŽNJICE NE OBSTAJAJO? SPOZNAJTE MREŽENJE!«, s predavateljico Matejo Vrščaj. Mateja je sociologinja in geografinja, ki je strast odkrila v mreženju in v vsebinskem marketingu.

Udeleženci bodo izvedeli nasvete za učinkovitejše mreženje pred, med in po srečanju, zakaj je mreženje v poslovnem svetu ključnega pomena za uspeh in na kakšen način se lotiti sistematičnega iskanja poznanstev ter kako se izogniti spodrsljajem pri navezovanju stikov.

Vabljeni v odlično družbo enakih in drugače mislečih! Spoznajte njihove izkušnje in preverjena znanja iz prve roke. Odkrijte podrobnosti uspešnih zgodb, ki jih pišejo predstavniki vaše generacije. Pridite po nasvet in spodbudno besedo. Udeležite se interaktivnih predavanj in delavnic ter bodite s tem vsaj en korak bližje povečanju svojega lastnega uspeha!

RIC Bela krajina

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

16.9.2017Oceni vika lozar 

To rabi Bela krajina: mlade združevalne in inovativne možgane! Ni se nam treba bati za bodočnost.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava