Štiri afne na pohodu

12.11.2015 | 08:45

Štiri afne na pohodu
Štiri afne na pohodu

V petek, 6. 11 .2015, je na odru Kulturnega doma Brežice pod vodstvom mentorice in režiserke Andreje Ninković debitirala Mladinska sekcija Kulturnega društva Drugi oder in navdušila obiskovalce s predstavo ŠTIRI AFNE. Predstava je nastala v sodelovanju s Plesnim društvom Imani - plesno skupino Alter Ego in plesno skupino Ka¨Bavidas Pelera.

Svet nasilja, omam in ljubezni je svet mladih, v katerega vstopajo in izstopajo na svojevrsten način. Predstava govori o Jane, ki je popolnoma navadna najstnica, a je nesrečna, ker jo štiri dekleta iz športnega društva naskrivaj nenehno trpinčijo. Glavno sporočilo predstave je, da je vsak sam odgovoren za svoje odločitve v življenju in vsak si ga sam tudi oblikuje. Vsak se odloči, kaj bo prevladalo – dobro ali slabo.

Navkljub srečevanju z različnimi mladostniški pritiski, je moč  v tem,  da v svetu mladih najdemo svoje mesto in ugotovimo, kaj je tisto, kar našemu življenju daje smisel. Nasilje, omame ali napačne predstave so na tej poti le del življenja.

Predstava govori o  aktualnih temah, s katerimi se mladi dnevno srečujejo in z njimi spopadajo, s sabo pa nosi močno sporočilo, ki je predstavljeno na nenavaden, a hudomušen način.

Lea Zagmajster Jovanović
KDDO

Galerija

_oder (1)
_oder (2)
_oder (3)
_oder (4)
_oder (5)
_oder (6)
_oder (7)
_oder (8)
_oder

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava