VIDEO: Otroci okupirali stadion

20.4.2011 | 13:35

Foto: T. J. G., arhiv DL

Foto: T. J. G., arhiv DL

Včeraj je bil pogled na stadion Portovald prav simpatičen, saj se je zbrala kar lepa množica otrok in njihovih navijačev (staršev) na mitingu ob Rodolfovem tednu. Ta miting je bil letos že petič zapovrstjo in vsako leto je izvedba tega mitinga boljša, saj se organizator vedno bolj trudi, da bi bili tudi najmlajši zadovoljni.

Otroci (bilo jih je več kot 150) so tekmovali v teku na 60m, 200m, 300m, 600m, skoku v daljino in metu vortexa. Prav vsi so se odrezali po svojih najboljših močen in to je bilo videti tudi na dobrem razpoloženju in nasmejanih obrazih. Letos so drugič pripravili tek staršev na 60m, na katerega se starši radi odzovejo. Imeli so tudi vodeno ogrevanje s strani šprinterja Gregorja Kokalovića.

Organizator - Atletska Abeceda, ki deluje v sklopu Atletskega kluba Krka, se je še posebej potrudil in za prve tri uvrščene pripravil praktične nagrade, katerih so se najmlajši zelo razveselili (leto 2011 jim bo steno krasil klubski koladar, odžejali so se lahko s pijačo Gatorade in malo okrepčali s čokoladico pokrovitelja Mercator).

Miting je zelo lepo uspel. Kako so se imeli najmlajši, starši in navijači, kako so tekmovali, pa si lahko ogledate v fotoreportaži (ker je nastalo kar precej slik, smo jih strnili v video, ki si ga lahko pogledate na naši povezavi ali spodaj).

O mitingu poročamo tudi na spletnem portalu Dolenjskilist.si.

AK Krka

Miting mladih from Atletski klub Krka on Vimeo.

Video: AK Krka
Rezultati [.pdf] (131 kB)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava