Masterchef zapustila Novomeščanka Anita Ferlin
24.5.2022 | 14:20
V petek je najbolj znano kuhinjo v Sloveniji zapustila 33-letna Anita Ferlin iz Novega mesta, ki je morala premoč kljub dobri predstavi priznati prijateljicama Petri in Zali. Kako je sodelovanje vplivalo na njeno zasebno življenje in kako danes gleda na to, da sta bila v kuhinji dva pola?
Kako si se počutila, ko si morala na izločitvenem testu kuhati z osebama, s katerima si se v šovu odlično razumela?
Ko kuhaš v izločitvenem testu veš, da popravnega izpita ni, da lahko ti ali kdo drug od sotekmovalce, ki je tudi pristal na izločitvenem testu odide domov. Ko pa veš, da so med njimi samo osebe s katerimi se resnično dobro razumeš je pa občutek še toliko slabši. Ni ti vseeno za njih, a hkrati borbaš za sebe in po domače rečeno, da rešiš svojo rit.
Na voljo ste imele zgolj 15 minut, kaj je bilo pri takšnem izzivu najtežje?
Ko izveš, da imaš časa le 15 minut niti ne razmišljaš kaj bi bilo lahko najtežje, enostavno ni časa. Hitro tečeš v trgovino in shrambo, da nabereš vse potrebne pripomočke in sestavine, da boš lahko pričel kar se le da hitro kuhati. Edino kar je bilo v moji glavi a bo to izvedljiv, bo vse pravi čas kuhano.
V resnici pa si lahko kuhinjo zapustila z dvignjeno glavo, saj si bila dejansko tudi na izločitvenem testu deležna številnih pohval ...
Vesela sem, da sem tudi na izločitvenem testu pokazala iz kakšnega testa sem, zato sem Masterchef kuhinjo lahko zapustila ponosno in z dvignjeno glavo.
Kaj pa odnosi na splošno v sami kuhinji? Preko tv ekranov je bilo videti, kot da ste razdeljeni na dva močna pola?
Tudi v vsakdanjem življenju pride do nesoglasij in jih je potrebno kdaj pa kdaj tudi odmisliti, da se lahko zadeva spelje do konca. Ravno tako sem jaz postopala v Masterchef kuhinji. Drži, v času tekmovanja sta se ustvarila dva pola z izjemami, ki so se razumeli z vsemi.
Kako je sodelovanje v takšnem formatu oddaje vplivalo na tvoje zasebno življenje?
Predvsem v prepoznavnosti. Veliko ljudi me prepozna v javnosti, pristopijo do mene, da si izmenjamo nekaj besed in naredimo skupno fotografijo.
Se v prihodnosti vidiš v svetu kulinarike?
Vsekakor se vidim v tem, da nadaljujem v kulinariki ter nadgrajujem svoje znanje. Ko enkrat ugotoviš, kako zelo uživaš ob ustvarjanju jedi in slaščic, je težko pomisliti, da to ne bi bil del mojega življenja.
K. M.; njena.si
Kolona črnih mravelj lahko poskrbi za...
Jožko: Malo "plavega cukra" v okrogli...
Umrl je harmonikar Jože Avbar
Petercurk: Iskreno sožalje družini. Z Jožetom...
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
FranciD: Pa toliko ciganov na socialni!
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
Idealno živilo za shujševalne diete (+recepti)
sre, 1.5.2024
Umrl je harmonikar Jože Avbar
čet, 2.5.2024
Poroka na prvi pogled: Špela Gornik srečna z Borutom Peterlinom
pon, 29.4.2024
FOTO: Pohod po medvedovih stopinjah 2024
tor, 30.4.2024
Sašo Đukić postal že 26. ambasador cvička
tor, 30.4.2024