Rebeki se je 1. aprila življenje obrnilo na glavo

2.4.2020 | 14:10

fb

fb

Rebeki se je 1. aprila življenje obrnilo na glavo

Pravi, da so nepomembne stvari v trenutku resnično nepomembne, tiste pomembne pa so dobile neprecenljivo vrednost ... Rebeki Dremelj prvi april pred petimi leti zagotovo ni bil smešen, saj je morala zaradi raka na ščitnici pod nož.

"Od tistega trenutka sem se zelo spremenila. Nepomembne stvari so v trenutku postale zares nepomembne, in pomembne stvari so v trenutku dobile nepreceneljivo vrednost. Odrezala sem vse, kar mi je kradlo energijo. Izbrisala vse odnose, ki so bili zgolj zato, da so bili. Vsi, ki me poznajo že več let pravijo, da sem se res zelo spremenila. In prav je tako. Zrasla sem. Začela sem se zavedati, kaj je v življenju zares pomembno. To ni denar, o katerem vsi ta trenutek zgubljamo preveč besed, ker nam vsem neverjetno hitro odteka, to ni slava, to ni nič drugega, kot ZDRAVJE! Če ga imamo, lahko slavo, denar, odnose, ljubezen zgradimo, ustvarimo. Če tega nimamo, nam nobena še tako brezpogojna ljubezen ne bo pomagala," je Rebeka zapisala na družbenem omrežju in se navezala tudi na trenutno situacijo v Sloveniji in svetu.

Sama je prepričana, da bomo iz te bitke stopili kot zmagovalci, močnejši, modrejši, pozornejši drug do drugega, bolj razumevajoči, bolj razgledani, bolj spoštljivi in, no, tudi malo debelejši.

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

2.4.2020+12     + (12)     – (0)     Oceni Franci D 

Čisto vse ji prav pride, da lahko smeti po občilih. Pa kaj baba ruknjena misli, da ima samo ona probleme?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava