Bliža se 15. rojstni dan radia Aktual - žurka leta 2. decembra

11.10.2022 | 11:40

Jasmin Stavros se zelo redko nasmehne, Aktualovcema Juretu in Mojci je uspelo!

Jasmin Stavros se zelo redko nasmehne, Aktualovcema Juretu in Mojci je uspelo!

Rok Ferengja se veseli koncerta 2.decembra, saj so njegovo skupino izbrali poslušalci!

Rok Ferengja se veseli koncerta 2.decembra, saj so njegovo skupino izbrali poslušalci!

Ker se nezadržno bliža 15 rojstni dan radia Aktual, prihajajo v goste glasbeniki, ki bodo nastopili na tej največji žurki leta v areni Stožice. V ponedeljek sta prišla kar dva: Rok Ferengja in Jasmin Savros. Posebnost letošnjega praznovanja bo tudi ta, da si glasbene goste zaželijo poslušalci radia Aktual. Izbrali so jih sedem: tako za odrom, v »backstageu«, za zdaj čakajo Luka Nižetić, Vesna Pisarović, klapa Rišpet, Joško Čagalj Jole, Lidija Bačić Lille, Jasmin Stavros in Rok n band. To bo najbolj divje praznovanje radia Aktual do zdaj, obljubljajo vsi nastopajoči in vsi voditelji. Vsi, ki bodo na odru in za njim. To bo žurka leta! Žurka, kot je še ni bilo!

Rok Ferengja je na obisku radia Aktual zapel nekaj najlepših pesmi in se pogovoril s poslušalko Andrejo, ki si je Rok n band zaželela zato, ker je bila njihova pesem prva, otvoritvena pesem na njeni poroki. In letos je praznovala deseto obletnico. Andreja je dobila dve vstopnici za koncert in zaželela Roku, naj bo še naprej tako dober kot doslej. Voditeljica Mojca Gornik pa je pripomnila, da se v studiu ob Roku počuti kot najstnica, ko je sedela v malo starejšem avtu, z muziko na ves glas in poslušala Rok n band.

Jasmin Stavros je prišel na radio Aktual direktno iz Dalmacije, a vseeno dobre volje. Z lepim, žametnih glasom. Človek, ki se skoraj nikoli ne nasmeje, se je v studiu celo nasmejal, saj sta ga v dobro voljo spravljala nabrita voditelja Jure Ličen in Mojca Gornik. Ves navdušen je pripovedoval o dvajsetih blondinkah pod odrom, ki jih nikako ne more pozabit. Ker jih je bilo 20, jim je dvajsetkrat zapel začetek pesmi Plava. Za svojo kolegico, ki bo 2.decembra nastopila z njim in vsemi drugimi gosti na velikem odru arene Stožice, pa je zložil rimo: Lidija Gačić brez gačic.

Po 3 letih premora se torej v največjo dvorano v Sloveniji ponovno vrača glasbeno-scenski spektakel za največjo Aktualovo družino najboljših poslušalcev. V ponedeljek so dali v prodajo tudi že prvih 500 vstopnic za Aktualovo veliko prireditev, po zelo ugodnih cenah, tako, da pohitite!!

A. S.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava