6. sezona Ljubezni po domače s Kočevko in dvema Dolenjcema

13.2.2022 | 17:45

Kandidati 6. sezone šova Ljubezen po domače, (Pop tv)

Kandidati 6. sezone šova Ljubezen po domače, (Pop tv)

Tanja Postružnik Koren (pop tv)

Tanja Postružnik Koren (pop tv)

Vesela novica za vse, ki radi spremljate voditeljico Tanjo Postružnik Koren ter zgodbe, ki jih piše šov Ljubezen po domače. Romantična oddaja namreč prihaja na TV ekrane že danes.

Vsi, ki pogrešate domačo produkcijo resničnostnih šovov, se boste najbrž razveselili novice, da na TV ekrane prihaja 6. sezona šova Ljubezen po domače. Predstavitveno oddajo kandidatov si boste lahko znova ogledali danes, na valentinovo, 14. februarja, pa se bo ob 20. uri odvil 1. del tekoče sezone. Tokrat bo ljubezen iskalo devet podeželskih junakov, med katerimi je tudi mati znane slovenske glasbenice.

In kako pogosto bo oddaja na sporedu? Dvakrat na teden, a ne ob koncih tedna, kot smo bili vajeni doslej. Šov boste namreč lahko spremljali ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri, zatem pa vas čaka še komentatorska oddaja Ljubezen po domače: Na kavču.

Gledalci bodo v nocojšnji predstavitveni oddaji šeste sezone šova spoznali dve dami in sedem podeželskih junakov, ki so pripravljeni na nove ljubezenske dogodivščine. To so Mija Rovtar iz Kočevja, Nada Zajc iz Domžal, Damjan Kotnik s Prevalj, Vojko Valenčak iz Buč, Jure Novak iz Čemšenika, Matej Štrajhar s Tabora, Boštjan Kulovec iz Novega mesta, Drago Kosmač iz Renč in Jure Struna iz Šentvida pri Stični. V njihovem raju jih bo obiskala ambasadorka ljubezni Tanja Postružnik Koren, ki ji bodo zaupali marsikatero podrobnost iz svojega življenja.

M. K.; Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava