RollJet - najlažja torba je na skiroju

23.12.2021 | 10:10

RollJet - najlažja torba je na skiroju
RollJet - najlažja torba je na skiroju
RollJet - najlažja torba je na skiroju

Konec leta je čas za razmislek o preteklem letu in osebah, ki jih imamo najraje. Za naše najbližje želimo najboljše, to velja zlasti za naše najmlajše. Želimo jim olajšati njihov vsakdan, katerega pomemben del je šola, ki z vsakim letom pomeni težje in težje šolske torbe. Na trgu je velika ponudba torb različnih dizajnov in oblik, najbolj pomembna stvar pri izbiri torbe pa je, kako bo le-ta čim manj obremenila otroški hrbet in za njih naredila čim lažjo pot v šolo.

RollJet ima odgovor – najlažja torba je na skiroju. Razvili so torbo na kolesih, katere cilj je prav to - razbremenitev otroških hrbtenic, ob zabavni in aktivni vožnji v šolo. Otroško hrbtenico varuje pred pretežko šolsko torbo in spodbuja gibanje, saj omogoča, da se otroci na poti v in iz šole razgibajo. Je idealna rešitev za premagovanje razdalj do 3 kilometrov, otroci pa lahko RollJet uporabljajo tudi v svojih prostočasnih aktivnostih, krožkih, na igrišču in ob odhodu na počitnice.

Vožnja z RollJet-om je izjemno stabilna, saj ima 3 kolesa, zavija pa se enako kot na rolki, z nagibom deske. 3 kolesa pomenijo, da se uporabniki privadijo na uporabo hitreje kot na dvokolesne skiroje. Uporabljate ga lahko v 3 načinih: kot skiro s torbo, kot torbo z izvlečnim ročajem oz. samostojno kot skiro. Snemljiva torba se enostavno z enim klikom pripne na skiro in tako razbremeni otroške hrbte.

Izbirate lahko med skirojema dveh velikosti – Mini za uporabnike med 110-175 cm višine in City za uporabnike višine 130-190 cm. Mini je na voljo v 8 različnih barvah, od klasične črne in bele, do oranžne, vijolične, rdeče, rumene, modre in zelene. Tudi pri torbah boste lahko našli tako, ki ustreza vaši starosti – torbe Air so namenjene za prvo triado, torbe D-bag pa so primerne za šolarje od 3 razreda naprej. Prav vse pa so ergonomsko oblikovane, praktične, prostorne in narejene iz vodo odbojnih materialov. V širokem naboru različnih dizajnov in motivov boste zagotovo našli torbo, ki ustreza vaši osebnosti. Tako skiro kot torbo odlikujeta nizka teža, skiro tehta 2,7 kg, torba pa med 1 in 1,4 kg. Na voljo so tudi raznovrstni RollJet dodatki, od ključavnic, dežnih prevlek, plišastih obeskov …

RollJet je slovenski izdelek, v katerega je bilo vloženega 10 let truda, inovacij in ljubezni. Pri izdelavi so uporabljeni vrhunski materiali, ki jih najdemo v visokotehnoloških izdelkih in letalski industriji. Vsebuje 127 sestavnih delov, med njimi je 33 razvitih posebej za RollJet. Prav tako je trajnostni produkt, saj se 95% sestavnih delov lahko reciklira. Za vidnost otrok v prometu pa poskrbijo odsevni elementi. Vse to pomeni, da je RollJet izdelek, ki bo ob ustrezni skrbi in vzdrževanju, vašega otroka spremljal skozi celotno osnovno šolo.

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava