Rebeka Dremelj okužena s koronavirusom

29.1.2021 | 12:30

Rebeka Dremelj je sporočila, da je okužena s koronavirusom. (Instagram)

Rebeka Dremelj je sporočila, da je okužena s koronavirusom. (Instagram)

Rebeka Dremelj okužena s koronavirusom

"Če se ne bi šla testirat, bi lahko še naslednja dva, tri dni hodila recimo v trgovino in trosila virus naokrog," je povedala pevka, ki je povsem slučajno izvedela, da je okužena.

Da je okužena, je Rebeka Dremelj izvedela povsem slučajno, potem ko je za Covidom-19 zbolela njena soseda, ki je "bolj ali manj edina, s katero se družimo," je v minljivčku na Instagramu povedala pevka.

Rebeka se je preventivno testirala in izvedela, da je pozitivna.

"Tako da, če se ne bi šla testirat, bi lahko še naslednja dva, tri dni hodila recimo v trgovino in trosila virus naokrog," je povedala, "Tako da ... še dobro, da sem se šla testirat."

Povedala je, da simptomov, razen malo polnega nosu, nima in da "moli Boga", da tako tudi ostane. "Moram priznati, da sem kar 'zajec'," je dodala.

Kje natančno se je okužila, ne ve. Možno je tudi, da je Sandi, njen mož, virus prinesel iz službe in je ona okužila sosedo.

"Zato se mi res zdi pomembno, da če si v stiku z nekom, da se greš testirat," je rekla in povedala, da sama svojih staršev letos sploh še ni videla, ker so vsi previdni in spoštujejo ukrepe. In prav ta ponedeljek jih je nameravala obiskati, vendar si je premislila. "Še dobro," pravi Rebeka. "Kot bi mi nekaj reklo, da še ni čas."

"Je pa čas, da zapojemo skupaj ... 'Nepremagljiva' ..." je optimistično svoje sledilce pozvala Rebeka in jim zaželela, da ostanejo zdravi.

Naj mine hitro in brez komplikacij, pa ji želimo mi.

odkrito.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

29.1.2021+21     + (21)     – (0)     Oceni Franci D 

Stroka pravi, da je sama kriva, kaj pa hodi po zidanicah!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava