Akademija zeliščarstva: ''Postani zeliščar''

16.6.2020 | 10:00

Akademija zeliščarstva: ''Postani zeliščar''
Akademija zeliščarstva: ''Postani zeliščar''

V Zeliščarskem centru JV Slovenije v Zagradu pri Škocjanu organiziramo sklop predavanj in delavnic »Akademija zeliščarstva« za ljubitelje zelišč in tiste, ki bi se z zeliščarstvom želeli resneje ukvarjati. V prihodnjih mesecih se bo odvilo več predavanj in delavnic.

O izvajalcih: Zeliščna kmetija KALAN letos obeležuje 25 let, odkar so svoje 20 letno ljubiteljsko delo z zelišči, spremenili v poklic. Odločili so se, da bodo svoje 45 letne izkušnje začeli prenašati na mlajše generacije, oziroma tiste, ki se želijo z zelišči pobližje spoznati. Zato izvajajo različne delavnice in popolno izobraževanje za pridelovalce in predelovalce zdravilnih zelišč.

Udeležite se lahko posamezne delavnice/predavanja ali sklopa delavnic/predavanj. Udeleženci celotnega sklopa (4 delavnice in 2 predavanji) bodo po zaključku izobraževanja prejeli potrdilo o opravljenem izobraževanju. Na vsako delavnico/predavanje so zaradi omejenega števila udeležencev obvezne prijave (do zasedbe prostih mest). Prijava je veljavna po plačilu predračuna za posamezno predavanje/delavnico. Kontakt: Rok Petančič, rok.petancic@obcina-skocjan.si, 041 450 501.

Organizator izobraževanj je Občina Škocjan, nosilka Zeliščarskega centra JV Slovenije (www.zeliscarski-center.com), v sodelovanju z Zeliščno kmetijo Kalan.
Vzpostavitev Zeliščarskega centra JV Slovenije je bila delno sofinancirana iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Podrobnosti v priponki (pdf).

Občina Škocjan

Akademija zeliščarstva [.pdf] (1 MB)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava