Ana Jelinič na Ljubljana Fashion Weeku

4.11.2019 | 12:45

Ana Jelinič na Ljubljana Fashion Weeku

Ana Jelinič, modna oblikovalka iz Novega mesta se je tudi letos predstavila na ljubljanskem tednu mode, Ljubljana Fashion Week. Dogodek se je letos odvijal v Muzeju arhitekture in oblikovanja v Fužinskem gradu v Ljubljani med 21. in 25. oktobrom. V treh tega modnega dogodka se je predstavilo preko trideset oblikovalcev iz Slovenije in tujine. Prve tri dni so potekale modne revije, potem sta sledila dva dneva slovenske modne konference ob kateri so oblikovalci v showroomu prikazali svoje kolekcije iz modnih revij, kjer so si lahko obiskovalci oblačila pogledali od bliže, pomerili in tudi kupili.

Ana Jelinič se je na predstavila s kolekcijo Amelia, ustvarjeni za letošnjo jesen in zimo. Izhodišče in inspiracija tokratne Anine kolekcije je bila Amelia - ženska, ki je prva sama preletela Atlantski ocean. Kolekcija je pripoved o želji po letenju visoko, čim višje. O želji ženske, da bi bila svobodna, samozavestna, zadovoljna in uspešna v današnjem času.

Ana sicer poudarek pri svojih kolekcijah daje na detajle, ki ustvarijo oblačila drugačna in unikatna. Ustvarja z mislijo, da z detajli lahko človek ustvarja samega sebe drugačnega od ostalih. Inspirira se iz vsakdanjega življenja, se odziva na razne dogodke, ki se ji v tistem obdobju zgodijo.

Ana Jelinič bo v mesecu novembru odprla svoj prenovljeni Studio ANA na novi lokaciji, na Linhartovi ulici pri tržnici v novomeškem mestnem jedru.

Fotografije kolekcije, posnete na tem dogodku si lahko ogledate v priponki.

Avtor fotografij: Jure Makovec / LJFW

Galerija

_zzzzana (1)
_zzzzana (10)
_zzzzana (2)
_zzzzana (3)
_zzzzana (4)
_zzzzana (5)
_zzzzana (6)
_zzzzana (7)
_zzzzana (8)
_zzzzana (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava