Žana in Platin veselo nastopata v Avstriji

23.1.2018 | 13:30

Simon in Žana v pevskem elementu Foto: N.S.

Simon in Žana v pevskem elementu Foto: N.S.

Se še spomnite dua Platin?                                                     Foto: Mediaspeed

Se še spomnite dua Platin? Foto: Mediaspeed

Vedno nasmejana Žana je paša za oči in ušesa. Foto: N.S.

Vedno nasmejana Žana je paša za oči in ušesa. Foto: N.S.

Naša redna bralka je na naš elektronski naslov poslala dokaze o tem, kako nekdanja evrovizijska predstavnika veselo prepevata za goste znanega smučišča v Avstriji. Družbo pa jima dela pevka Žana Salobir (belokranjskih korenin z dekliškim priimkom Povše).

Se še spomnite zaljubljenih pevcev Simona in Diane, ki slišita na ime duo Platin in sta nas pred leti zastopala na Evroviziji?

Glasbeni dvojec Platin je danes še vedno glasbeno aktiven, čeprav se v Sloveniji ne pojavljata veliko. Platina sta namreč ugotovila, da je v sosednji Avstriji veliko več priložnosti za nastope in zaslužek, in po naših informacijah jima gre odlično.

Duo Platin je naša redna bralka srečala v priljubljenem smučarskem centru na avstrijskem Koroškem in Štajerskem, natančneje v Turracher Höhu, kjer po naših informacijah vsak četrtek zabavata goste tamkajšnje smučarske koče. Zanimivo pa je, da jima na odru družbo dela pevka Žana Salobir, ki smo jo gledali v eni od prejšnjih sezon šova Znan obraz ima svoj glas.

»Fantastični so. Dober žur naredijo in slovenski obiskovalci jih obožujemo, ker res naredijo super vzdušje! Očitno je več priložnosti za nastope v Avstriji kot pri nas,« je povedala naša bralka, ki nam je poslala tudi fotodokaze z zabave, ki so jo prav zaradi dobre glasbe zapustili šele v jutranjih urah.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

23.1.2018+1     + (2)     – (1)     Oceni kovač 

Duo Platin,super sta. Saj sta naša, oziroma Simon je naš ...

23.1.2018+2     + (2)     – (0)     Oceni cedevitas 

res je, bil sem na smučišču in na četrtkovi fešti....nepredstavljivo...pravi tulum...najbolj sta vžgala s pesmijo - Ja se konja bojim, jer sam malena...

24.1.2018Oceni biba 

kdo??prvič slišim za njih,a,majo kak špil pametni?popularni??

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava