VIDEO: Dolinarji o prijateljstvu

20.7.2016 | 12:45

Dolinarji kot vojaki (Foto: Nejc Tomšič)

Dolinarji kot vojaki (Foto: Nejc Tomšič)

Ansambel Dolinarji (Foto: Nejc Tomšič)

Ansambel Dolinarji (Foto: Nejc Tomšič)

Ansambel Dolinarji (Trebnje) predstavljajo nov valček, ki so ga prvič javno predstavili na festivalu Števerjan. Pod besedilo se je podpisal Matej Kocjančič, melodijo je ustvaril pevec ansambla Denis Ozmec, za aranžma pa je poskrbel Miha Lesjak. Za omenjeni valček so posneli njihov drugi videospot, ki je nastal v sodelovanju z NT Produkcijo, pod režisersko taktirko Nejca Tomšiča.

"Za snemanje videospota smo si vzeli malce več časa, saj smo želeli, da je izdelek res dober. O tem govori že dejstvo, da so same priprave na snemanje potekale dober mesec. Za odlične kadre sta poskrbela snemalca Igor Pečoler ter Tevž Šart. Snemanje je potekalo v vojašnici Franca Uršiča v Novem mestu, v Zdravstveni šoli Ljubljana, v okolici Gorenje vasi in Mirne Peči.” je povedal režiser Nejc.

V glavnih vlogah sta se tokrat znašla kitarist Klemen Jakob in pevec Mario Skušek, ki sta dodeljeni vlogi odlično odigrala. V vojaška oblačila so se za potrebe snemanja oblekli tudi ostali člani ansambla.

Prijateljstvo je nekaj najlepšega, zato ga negujmo. Ne pozabimo na svoje prijatelje, tudi če imamo še toliko "pomembnih" stvari. je še ob premieri videospota povedal pevec Denis.

N. T.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava