DJ Traumer, grad Mokrice

11.5.2024 | 16:00

BSH produkcija predstavlja:

TRAUMER (Francija)

11. maj

Grad Mokrice

od 16h do 00h

Nastopajo: Traumer, Kirik, Alex Ranero b2b Teo, Yakka b2b Pablo Panda

STE ŽE V GRADU KDAJ PLESALI KOT KRALJI?

Edinstveni spektakel na gradu Mokrice tokrat prireja uveljavljena hrvaška produkcijska hiša BSH. Svoj primat so si v zadnjih desetih letih pridobili z organizacijo plesno glasbenih dogodkov na edinstvenih lokacijah.

Po burni in bogati zgodovini bo grad prvič gostil plesni dogodek, z uveljavljenim in top francoskim producentom in DJ em TRAUMERJEM. Prireditev bo potekala na osrednjem grajskem trgu, kjer bo tudi vsa potrebna infrastruktura z odrom, plesiščem, ozvočenjem, razsvetljavo, barom, kotički s hrano in VIP prostori za nepozabno žurersko popoldansko/večerno pomlad na Gradu Mokrice.

TRAUMER bio:

Traumer, sodi med boljše francoske producente elektronske glasbe, ki je pred več kot desetletjem začel osvajati plesišča z nenehnimi produkcijami. Z nenehnim premikanjem meja v studiu ima Traumer - Romain j široko paleto vzdevkov in projektov, ki mu omogočajo, da izrazi vse plati svoje edinstvene vizije in nadarjenosti. Zaradi njegovih energičnih setov, v katerih lahko slišimo veliko neobjavljene produkcije je hitro postal priljubljen DJ z veliko oboževalcev Traumer je reden gost na svetovnih elektronski dogodkih. Zadnje čase Traumer veliko svoje energije vloži v razvoj založbe Get-Traum, ki jo je ustvaril leta 2016. Z založbo Get-traum sodeluje tudi v številnih predstavitvah založbe na njej pa lahko srečamo številne predstavnike, ki skupaj z založbo ustvarjajo temelej za širša sodelovanja tudi z glasbenimi in prireditvenimi blagovnimi znamkami zunaj glasbenega sveta.

KIRIK bio:

Prihaja iz južnega dela Ukrajine. Zadnjih 10 let je izpoplnjeval svoj pristop k glasbeno plesni produkciji in nadgrajeval svoj osebni glasbeni stil. V njegovem soundu lahko začutimo širino elektonske plesne glasbe, najraje pa prisega na Deep – tech z močnimi groovi.

Po nekaj produkcijah za založbo Friend, se je odloči za produkcijo na lastni založbi Memory Remains, preko katere ustvarja in deli svoje sveže glasbene produkcije z ostalimi. Njegove produkcije se tudi redno uvrščajo na različne vinil lestvice tedna.

Od začetka leta 2019 Kirik posveča tudi veliko časa ostalim digitalnim vsebinam

Leta 2022 izda s Frankyem Razardom singel »Diamond«, ki se je uvrstil med 100 najboljše deep house single in na lestvici ostal več kot 2 meseca.

BSH produkcija:

BSH Events je podjetje za produkcijo in organizacijo dogodkov s sedežem v Zagrebu na Hrvaškem. Svoj renome so si ustvarili z produkcijo plesnih dogodkov "outside-the-box" na edinstvenih prizoriščih, ki imajo pogosto pomembno kulturno vrednost.

Svojo pot so začeli leta 2013 in do sedaj organizirali že več kot 100 dogodkov in festivalov z več kot 150 000 obiskovalci na lokacijah, kot so Medvedgradska trdnjava iz 13. stoletja, Zagrebško letališče, grad v Trstu in Puli, itd.

So prva blagovna znamka, ki je na Hrvaškem uvedla koncept dnevne zabave z čudovitimi sončnimi zahodi.