V Exatlonu tudi Novomeščan Klemen Kopina

15.9.2022 | 13:00

V Exatlonu tudi Novomeščan Klemen Kopina
V Exatlonu tudi Novomeščan Klemen Kopina
V Exatlonu tudi Novomeščan Klemen Kopina
V Exatlonu tudi Novomeščan Klemen Kopina

Najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon Slovenija poleg nepredvidljivih poligonov in rezultatov preseneča tudi z novimi tekmovalci in tekmovalkami. Rdeča ekipa je v zadnjih dneh dobila menjavo in dve okrepitvi, prav tako dve okrepitvi pa sta se preselili tudi v barako k modri ekipi.

Exatlon Slovenija z voditeljem Juretom Koširjem je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45.

Ekipi sta se na osupljivi nočni poligon podali z novimi okrepitvami, saj se je rdečim pridružila 24-letna osebna trenerka Klara Japelj iz Vrhnike, ki je svojo športno pot začela s plesom, predvsem hip-hopom, in bila tudi državna ter mednarodna prvakinja. Rdeče je okrepil tudi 25-letni radijski voditelj Klemen Kopina iz Novega mesta, ki je sedem let treniral rokomet, medtem ko je kot menjava v ekipo Triglav prišla 27-letna kineziologinja Kaja Bajda iz Trbovelj.

Modro ekipo pa sta okrepila 19-letna študentka Laura Rozman iz Rač, ki je prava športna navdušenka, in 40-letni vojak Aleš Žontar iz Laškega, ki je bil državni prvak v cestnem maratonu dolgem trailu ter dvakratni državni prvak v gorskem maratonu.

Tako modra kot rdeča ekipa na izjemno težkih pogojih in v napornih fizičnih izzivih tekmujeta za skupne, pa tudi za individualne zmage. Na koncu bosta zmagovalca namreč dva in najboljša tekmovalka ter najboljši tekmovalec bosta prejela vsak po 50 tisoč evrov.

Exatlon Slovenija ob sobotah ob 19.45 spremlja tudi komentatorska oddaja Exatlon: Brez cenzure v kateri Jasna Kuljaj, Denis Porčič – Chorchyp in Franko Bajc komentirajo dogajanje v športnem izzivu, nekdanja tekmovalca pa razkrijeta tudi več podrobnosti iz zakulisja snemanja. V studiu se jim bodo pridružili tudi izpadli in nekdanji tekmovalci, gledalci pa lahko sodelujejo tudi v nagradnih igrah.

Planet tv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava