Piramida sreče z znanimi obrazi - z Nušo in Frenkom Derendo

5.6.2021 | 15:00

Piramida sreče

Piramida sreče

Piramida sreče

Piramida sreče

Downton Abbey

Downton Abbey

Poroka na prvi pogled

Poroka na prvi pogled

V nedeljo ob 19.45 bo na Planetu zadnji del sezone kviza Piramida sreče, ob tej priložnosti pa bo Jonas v studiu pozdravil dva znana para, zakonca Nušo in Frenka Derendo ter Sašo Lendero in Miho Hercoga. Sezono nocoj ob 21.40 zaključuje tudi satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, v sredo, 9. junija, pa na Planet prihaja avstralska resničnostna serija Poroka na prvi pogled. 

Najvišji kviz na slovenskih televizijah se bliža koncu sezone. Finalni del Piramide sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem bosta v nedeljo ob 19.45 popestrila dva znana tekmovalna para, zakonca Nuša in Frenk Derenda ter Saša Lendero in Miha Hercog. Čeprav je snemanje potekalo v zelo zabavnem in sproščenem vzdušju, bodo gledalci videli tudi zanimive preobrate. Piramida sreče bo imela dobrodelno noto, saj bo par, ki se bo prebil v zaključni del oddaje, svoj dobitek namenil v dobrodelne namene.

"To sva vzela kot igro, kot izziv," je povedala Nuša Derenda. "Ker je to dobrodelna oddaja sva si rekla, da če bova lahko kako pomagala, bova z veseljem," dodaja. Saša Lendero in Miha Hercog sta priznala, da sta bila precej živčna, saj je doma vse lažje kot pred kamero. "Ampak v bistvu nama je šlo zelo dobro," je povedala Saša. Ali bo na njuni strani tudi sreča, pa bomo videli že v nedeljo ob 19.45.

Zaključki sezon oddaj domače produkcije napovedujejo tudi nekatere novosti. Že v sredo, 9. junija, se bo na Planetu začela avstralska resničnostna serija Poroka na prvi pogled (Married at First Sight). Oddaja v posebnem družbenem eksperimentu spremlja moške in ženske, ki se med seboj ne poznajo, a se na podlagi poglobljenih strokovnih analiz poročijo z osebo, ki je prava zanje. Prvič se tako spoznajo šele pred oltarjem, nato skupaj preživijo noč in se odpravijo na medene tedne. Ob pomoči strokovnjakov se spoznavajo in gradijo svoje razmerje, da ne bi bilo popolno le na papirju, ampak tudi v resničnem življenju.

Na Planetu bomo predvajali 4. sezono avstralske različice resničnostne oddaje, za snemanje tega izjemno priljubljenega in zahtevnega televizijskega formata pa so se doslej odločili v že več kot 20 državah po svetu. Prvi del bo na sporedu v sredo, 9. junija, ob 20.45, sicer pa bomo Poroko na prvi pogled lahko gledali od ponedeljka do srede ob 20.45, v četrtek in petek pa ob 19.45.

Med novostmi na Planetovem sporedu je tudi kultna serija Downton Abbey, ki je z zgodbo o spletkah in romancah družine Crawley ter njene služinčadi očarala gledalce po svetu in bila nagrajena s številnimi emmyji. Serija je kritiško ena najbolj hvaljenih, na spletni strani IMDb pa se ponaša z visoko oceno 8,7.

Prvi del 1. sezone te zgodovinske serije bo na Planetu v soboto, 12. junija, ob 16.35, serijo pa bomo lahko na Planetu spremljali ob sobotah in nedeljah.

Planet TV

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava