S kulturo tudi v koronačasu

27.10.2020 | 11:30

KC Janeza Trdine Novo mesto

KC Janeza Trdine Novo mesto

Iz Zavoda Novo mesto so sporočili, da v skladu z vladnimi ukrepi do nadaljnjega odpovedujejo vse dogodke v Kulturnem centru Janeza Trdine, prav tako je zaprta tudi blagajna. Za vse informacije v zvezi z vstopnicami – do rezervacij, nakupov, izdaj dobropisa ali vračila kupnine, so na voljo na blagajna@novomesto.si, vsak delovnik med 8.00 in 14.00 in na telefonski številki 07 393 0 395.

Si pa v tem času lahko obiskovalci ogledajo razstave v Galeriji Kocka, vendar je potrebno obisk predhodno najaviti na kocka@novomesto.si, termin ogleda pa pošljejo po e-pošti. Naenkrat si lahko razstavo ogledajo tri osebe oziroma več oseb istega gospodinjstva. Veljajo pa tudi vsa ostala varnostna priporočila NIJZ.

Načrtovane glasbene in gledališke dogodke bodo v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu izvedli v primeru izboljšanja razmer in ob spremenjenih ukrepih oz. priporočilih, o čemer bodo sproti obveščali javnost.

Ekipa Kulturnega centra se veseli dneva, ko se bodo vnovič zvrstili dogodki, ki jih že snujejo in ko bodo prizorišča spet polna, do takrat pa vsem želijo obilico zdravja in čim prejšnje vnovično snidenje.

Sicer pa so tudi iz Kulturnega centra Semič sporočili, da so zaradi upoštevanja vseh navodil, zaprli tako kulturni hram kot tudi telovadnico Partizan, Muzejsko hišo Semič in TIC Semič. In tako bo vse do nadaljnjega. Odpovedane so tudi vse prireditve in dogodke in upajo, da bodo trenutni ukrepi zadoščali za čim prejšnje odprtje in vnovično srečevanje.

Za odpovedana koncerta Prifarskih muzikantov in Hej, Partizan! lahko vstopnice obiskovalci vrnejo na prodajna mesta, kjer so bile kupljene, oziroma sporočijo to telefonsko, TIC bo namreč vrnil kupnino vsem, ki so kupili vstopnice pri njih.

R.M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava