Praznik namiznega tenisa v ŠC Livada

29.5.2018 | 09:10

Praznik namiznega tenisa v ŠC Livada

Najboljše kadetinje in kadeti v Sloveniji so se pomerili na tekmovanju TOP 8, ki ga je ob svoji prvi obletnici delovanja odlično organiziralo Športno društvo SU Novo mesto v ŠC Livada.

V sklopu dogodkov Štukljevega leta v Novem mestu je Športno društvo SU na Livadi gostilo namiznoteniški podmladek Slovenije. 48 najboljših kadetinj in kadetov je nastopalo v 3. kakovostnih skupinah in se borilo za najvišja mesta. Oba prva mesta sta osvojila člana ravenskega Interdiskonta, Aljaž Godec in Nuša Kadiš, drugo mesto pri kadetih je osvojil domačin, Mitja Omerzel, pri kadetinjah pa Sara Tokič, nečakinja olimpijca Bojana Tokiča. Tretje mesto pa sta osvojila Peter Vitamvas in Blažka Harkai.

Medalje in pokale so podeljevali Boštjan Grobler, podžupan MO Novo mesto, Biljana Todorovič, Izvršna podpredsednica Namiznoteniške zveze Slovenije in Gorazd Vecko, športni direktor para namiznoteniške reprezentance Velike Britanije in podpredsednik NTZS.

Mitja Omerzel je ob koncu tekmovanja povedal: «Po šestih zmagah in tesnem porazu s 3:2 proti Aljažu Godcu sem na koncu osvojil drugo mesto. Aljaž je imel tokrat več športne sreče in je zasluženo zmagal. Vesel pa sem, da sva oba v odlični formi, saj naju čakajo pomembni reprezentančni nastopi, med njimi tudi najpomembnejši Evropsko prvenstvo v Romuniji.«

Organizacija na najvišjem nivoju, odlični dvoboji ter slavje ob uspešnem prvem letu Športnega društva SU so vse prisotne navdušili, ki so si zaželeli še več takšnih namiznoteniških dogodkov v osrčju Novega mesta.

S. G.

Galerija

_zzzzzzzsg (1)
_zzzzzzzsg (2)
_zzzzzzzsg (3)
_zzzzzzzsg (4)
_zzzzzzzsg (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava