Jutri bodo čistili tudi študenti

6.4.2018 | 09:35

Jutri bodo čistili tudi študenti
Jutri bodo čistili tudi študenti

Prišla je pomlad in poleg prvih cvetlic so na plano pokukali tudi odpadki in umazanija, ki jih je prekrivala snežna odeja.

Da bo naša okolica spet lepa in urejena, vas Klub posavskih študentov tudi letos vabi na tradicionalno spomladansko čistilno akcijo, ki jo organizira v sklopu čistilnih akcij v občini Krško.

Letošnja akcija bo potekala na Dan za spremembe – gre za veliko vseslovensko prostovoljsko akcijo s sloganom Ne prepuščaj se toku, SPREMINJAJ tudi TI! v organizaciji Slovenske filantropije. Tudi na Klubu posavskih študentov se trudimo narediti spremembe v družbi in okolju. Rdeča nit letošnjih prostovoljskih akcij je povezovanje skupnosti, zato v soboto k sodelovanju vabimo vse, ki si želijo čiste okolice, obenem pa tudi sodelovanja v skupinskem duhu.

Zbor prostovoljcev, ki se bodo udeležili čistilne akcije, je v soboto, 7. aprila 2018, ob 10. uri pred MLADINSKIM CENTROM KRŠKO. Da bomo lažje začeli, bomo najprej skupaj popili jutranjo kavo, nato pa se bomo razdelili v skupine in določili območja, ki jih bomo očistili.

Medtem ko bodo pridne roke prostovoljcev okolico lajšale nepotrebnih smeti, bo skupina KPŠ-jevcev za vse udeležence pripravila okusen bograč.

Klub posavskih študentov

Galerija

_zzzcistilna (1)
_zzzcistilna (2)
_zzzcistilna (3)
_zzzcistilna (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava