Kulinarične delavnice o tradicionalnih posavskih jedeh
18.3.2018 | 13:30
Občina Brežice in Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru vabita gostinske ponudnike v občini Brežice, da se udeležijo kulinaričnih delavnic o tradicionalnih posavskih jedeh. Delavnice bodo potekale v mesecu aprilu in maju, in sicer boste na štirih srečanjih spoznali lokalne ponudnike kakovostnih pridelkov in izdelkov, gradili recepture za tradicionalne posavske jedi in pripravo za strežbo v restavracijah, spoznali pripravo tradicionalnih jedi z lokalnimi sestavinami po dogovorjenih standardih kakovosti, načrtovali uvrstitev lokalnih tradicionalnih jedi na jedilne liste lokalnih restavracij ter se urili v predstavitvi kakovostne lokalne kulinarične izkušnje obiskovalcem. Izvajalca delavnic bosta chefa Roberto Gregorčič (Oštarija, Dolenjske Toplice) in Gregor Dujakovič (Hotel Splavar).
Delavnice so namenjene lastnikom restavracij, kuharjem in strežnemu osebju pri gostinskih ponudnikih v občini Brežice. Rok za oddajo prijave je 30. 3. 2018, do 14. ure, na elektronski naslov mateja.kuntaric@um.si. Dodatna pojasnila in informacije so objavljena v razpisu, lahko pa tudi pokličete na telefonsko številko 08 205 40 10.
Več v priponki.
Lepo vabljeni!
B. P.
Kolona črnih mravelj lahko poskrbi za...
Jožko: Malo "plavega cukra" v okrogli...
Umrl je harmonikar Jože Avbar
Petercurk: Iskreno sožalje družini. Z Jožetom...
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
FranciD: Pa toliko ciganov na socialni!
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
Umrl je harmonikar Jože Avbar
čet, 2.5.2024
Idealno živilo za shujševalne diete (+recepti)
sre, 1.5.2024
Čokolada je bolj zdrava kot sadje
pet, 3.5.2024
DL: Nosilci kmetij vse starejši - Prenos naj bo dovolj zgodaj
čet, 2.5.2024
DL: Kostak tudi gradbinec; kadra ni, že zaposlujejo prve Indijce
pet, 3.5.2024