NTK Krka Novo mesto: 12. božično novoletno srečanje

24.12.2017 | 08:50

NTK Krka Novo mesto: 12. božično novoletno srečanje

Za letošnje srečanje z Božičkom so se najmlajši oblekli v novo klubsko opravo, ki je očarala vse člane NTK KRKA Novo mesto – Mamice so se znova izkazale s kulinaričnimi dobrotami, najbolj so šle v slast dobre palačinke – Dobra tradicija se obrestuje!

Kot se spodobi, je potrebno za uvod tega poročila zapisati naslednji stavek: »V NTK Krka Novo mesto znamo ceniti tradicijo.« Zato je vodstvo kluba tudi letos pripravilo, že dvanajstič zapored, božično novoletno srečanje, ki so se ga udeležili člani kluba in starši otrok, ki hodijo k vadbi. Kot vsako leto so tudi letos udeleženci izvedli turnir, ki pa ni imel namena dobiti zmagovalca, pač pa pričarati družabno razpoloženje. Manci Fajmut, ki je vodila turnir, je uspelo v celoti, saj so se tako otroci kot starši zabavali, člani vodstva pa z zadovoljstvom opazovali najmlajše, kako so blesteli v novih res lepih dresih.

Srečanja se je udeležil tudi predsednik NTZ Slovenije mag. Marjan Hribar, ki pa tokrat ni nagovoril zbranih. Je pa to storil predsednik NTK Krka Tomaž Kralj. V kratkih besedah je pohvalil zagretost mladih, se staršem zahvalil, da tako pridno vodijo najmlajše na trening, mamicam otrok, ki so pripravile pravcato sladko gostijo, pa je v smehu priporočal, naj še naprej ostanejo tako dobre slaščičarke, saj lahko člane kluba z dobrotami presenetijo tudi ob kakšni drugi priložnosti.

J. P.

Galerija

_az (1)
_az (2)
_az (3)
_az (4)
_az (5)
_az (6)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

28.12.2017Oceni jedlovcnik 

Kot vsako leto se ob zaključku leta poveselimo starši in otroci ter klubski delavci in prav težko se je raziti.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava