Iščemo najboljši sladoled: SlaDolenjska 2017

27.5.2017 | 12:30

Iščemo najboljši sladoled: SlaDolenjska 2017

Na Razvojnem centru Novo mesto d.o.o., bodo tudi v letošnjem poletju izvajali promocijsko akcijo Sladolenjska 2017. Akcija v kateri obiskovalci spletnega portala www.visitdolenjska.eu dnevno glasujejo za najboljši sladoled na Dolenjskem, Beli krajini in Kočevsko-ribniškem, je bila lansko leto deležna izjemnega odziva. Lanskoletnega zmagovalca pa so letos nominirali tudi na svetovno lestvico #WorldIceCreamIndex.

V akciji Sladolenjska lahko sodelujete vsi, ki ste že kdaj pokusili sladoled pri katerem od ponudnikov na Dolenjskem, Beli krajini, ali Kočevsko-ribniškem. V začetku septembra pa bodo med vsemi sodelujočimi »pokuševalci« izžrebali sladke nagrade.

Sodelovanje je preprosto. Na spletni strani www.visitdolenjska.eu izpolnite ocenjevalni obrazec. Sodelujete lahko večkrat in si tako povečate svoje možnosti pri žrebanju. Ponudnik, ki bo prejel največ glasov, bo za eno leto postal nosilec naziva »Najboljši sladoled na Dolenjskem, Beli krajini in Kočevko-ribniškem leta 2017!« ter nominacijo na svetovni lestvici.

Glasovanje poteka od 25. maja do 31. avgusta 2017.

Imejte veselo, aktivno, sončno in vroče poletje. Osvežite pa ga tudi s sladoledom.

VisitDolenjska

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava