Novoletni koncert srednje zdravstvene in kemijske šole

23.12.2016 | 13:35

Novoletni koncert srednje zdravstvene in kemijske šole

Na srednji zdravstveni in kemijski šoli smo praznične decembrske dni zaključili s koncertom, na katerem smo z glasbo in plesom ponovno dokazali, da imamo med nami vrhunske dijake, ki poleg šole počno še marsikaj. Po voščilu direktorja Šolskega centra Novo  mesto Štefana Davida in ravnateljice srednje zdravstvene in kemijske šole Damjane Papež smo uživali v glasbi in plesu.

Predstavile so se skupine Mladi Belokranjci, Žmurek, Vesela dolina, 9iPlanet in Big band šolskega centra, v duetu so zapeli Eva in Matic ter Nina in Rok, kot posameznice pa so se predstavile Nina, Anja in Sara. V ritmih rumbe so zaplesali plesalci Plesnega studia Novo mesto David in Lea ter David in Melani, hip hop točko pa sta odhiphopali Tjaša & Tjaša. Za odlično povezovanje koncerta so poskrbeli Dino, Ajda in Lucija, da pa na koncert ne bomo pozabili, so ga s fotografskim aparatom ovekovečili Julija, Luka in Sara. Ne smemo pozabiti tudi podpore profesorjev, in sicer Gregorja Zagorca, Alberta Zorka, Tadeje Lamut in Gorana Matešića.

Publiko so razveselili kar štirje Božički – Žan, Matic, Klemen in Nermin, ter jim posladkali poslušanje.

Skupno več kot 50 sodelujočih je pričaralo odlične glasbene ritme in plesne trenutke, zato skupno druženje za tisočglavo publiko dijakov kar prehitro minilo. Ob popevanju melodij smo sklenili, da se ob letu osorej spet združimo in nadaljujemo z novoletno tradicijo koncertov.

Janja Florjančič
mentorica in organizatorica koncerta

Galerija

_dijaski (1)
_dijaski (2)
_dijaski (3)
_dijaski (4)
_dijaski (5)
_dijaski (6)
_dijaski (7)
_dijaski

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava