FOTO: Srečanje starodobnikov

23.8.2016 | 14:00

FOTO: Srečanje starodobnikov
FOTO: Srečanje starodobnikov

V sklopu krajevnega praznika je tudi letos TD Lovrenc Raka na igrišču na Raki priredilo srečanje starodobnikov. Res, da je letos bilo srečanje v popoldanskem času, vendar to ni bila ovira, da srečanje ne bi uspelo. V nedeljskem popoldnevu je bilo na ogled veliko število starodobnih avtomobilov, motorjev, traktorjev, vojaških vozil, s katerimi so se tudi popeljali na panoramsko vožnjo po Raki. Srečanje je bilo popestreno z ogledom faksimila "Gorske bukve", razstavo zdravilnih rastlin, s fotografijami najlepše urejenih domačij in okolice, hkrati pa se je odvijalo tudi odbojkarsko prvenstvo.

Razstavo rastlin je pripravila Damjana Pirc, ki pravi, da ji je bilo že od mladih nog v veselje nabirati rastline in spoznavati njihov zdravilni učinek. Povedala je še, da ima skoraj vse predstavljene rastline na domačem vrtu, po poklicu pa je krajinski arhitekt, zato ji tudi ni težko predstaviti zdravilni učinek vsake rastline.

Vse ki so pripeljali svoje starodobne vozila na ogled, je TD Lovrenc pogostilo z golažem, ob zvokih glasbe domačih glasbenikov pa se je druženje nadaljevalo pozno v noč.

A. H.

Galerija

raka (1)
raka (10)
raka (11)
raka (12)
raka (13)
raka (14)
raka (15)
raka (16)
raka (17)
raka (18)
raka (19)
raka (2)
raka (20)
raka (21)
raka (22)
raka (23)
raka (24)
raka (25)
raka (3)
raka (4)
raka (5)
raka (6)
raka (7)
raka (8)
raka (9)
raka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava