Big Brother: Dalibor ogoljufan? Pro Plus obtožbe zavrača

6.5.2016 | 13:40

Dalibor (foto: mv)

Dalibor (foto: mv)

Daliborjeva družina z očetom na čelu pred njihovo hišo v romskem naselju Žabjak

Daliborjeva družina z očetom na čelu pred njihovo hišo v romskem naselju Žabjak

V zadnjem tednu sta oddajo Big Brother zapustila dva tekmovalca, Gregor Kobale in Dalibor Brajdić iz Novega mesta, ki pa sta se iz hiše izselila z različnimi občutki. Gregor, čeprav je bil sprva šokiran, je to sprejel kot del igre in je danes hvaležen za izkušnjo, predvsem pa vesel, da ga je njegova družina sprejela takega, kot je. Dalibor pa ne ...

Dalibor trdi, da je bil izločen po krivici

V nasprotju z njim pa je precej bolj burno odhod iz hiše sprejel Dalibor Brajdić. Trdi namreč, da so ga ogoljufali ter da bi v resnici hišo morala zapustiti Jadranka. »Moja izločitev je bila odločitev produkcijske ekipe, ne občinstva. To je vse, kar lahko povem. Želel sem v TV klub, pa so me odstranili in me odpeljali v sobo, in ko sem članici produkcijske ekipe povedal, da poznam resnico in da jo bom delil s celo Slovenijo, mi je preprečila, da bi vstopil v studio Big Brother kluba. Bil sem v šoku. Res jezen. Boril se bom, da dokažem resnico, ki je, da z glasovanjem nategujejo ljudi, da glasujejo, a v resnici njihovi glasovi niso nič vredni. Žal mi je, da sem se prijavil v ta šov, ker o izločanju tekmovalcev ne odloča publika. To je kot telenovela, vam povem, oni želijo obdržati ljudi, ki so bolj agresivni in s tem ljudem bolj zanimivi,« nam je razložil Dalibor.

Za uradni odgovor na njegove obtožbe smo seveda prosili tudi Pro Plus, kjer pravijo: »Vsak stanovalec hiše Big Brother si želi zmage in s tem tudi nagrado 50.000 evrov. Kasnejši ko je odhod iz Big Brotherja, težje tekmovalci sprejmejo poraz, takšne so izkušnje iz vseh resničnostnih šovov. Tako so tudi Daliborjevo razočaranje in reakcije razumljivi. Produkcijska ekipa Daliborja še ni gostila v Big Brother klubu, saj je v tem trenutku še pod vplivom močnih čustev, ko pa se strasti malce pomirijo, bo v klubu zelo dobrodošel. Glasovanje je potekalo brez tehničnih težav in v skladu s pravili.«

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

7.5.2016Oceni biba 

Kdo pa to sploh še gleda,saj se ve ,da okrog prenašajo gledalce in tekmovalce,ni pa važno kdo je ali rom ali kdo drug saj smo vsi ljudje,sramota za produkcijo,da tako lažejo vsi od voditeljice do komentatorjev.Verjetno dobijo lep honorar.Vsi so imeli Daliborja za norega in nič vrednega,da ni dovolj pameten,ampak so vsi oni,ki pripravljajo to oddajo nori.

8.5.2016Oceni šov 

Biba, strinjam se. takšni šovi poneumljajo gledalce. Enkrat sem se dobesedno prisilila, da sem gledala nekaj kadrov. Grozno. neumno, odbijajoče. Sploh ne morem verjeti, da so še ljudje, ki to gledajo. V igri je res velik denar. In to je žalostno, da so za denar ljudje pripravljeni delati neumnosti. Žalostno!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava