VIDEO: Nina Pušlar – Vprašanja srca 

5.3.2015 | 11:10

VIDEO: Nina Pušlar – Vprašanja srca 
VIDEO: Nina Pušlar – Vprašanja srca 

Ninin valentinov single Vprašanja srca je dobil svoj videospot. Tokrat se je Nina z ekipo odločila za minimalizem in zimsko idilo – zasnežen gozd in polja pri Koseškem bajerju. Uspeli so ujeti redko sončno zimsko idilo in prav na koncu snemanja so nastali najlepši kadri videospota.

“Snemali smo hitro, sproščeno in naredili zelo preproste kadre hoje po gozdu, polju in igre s svetlobo in barvami. S pravo montažo je režiser našel blag kontrast, ki smo ga potrebovali med kitico in refrenom,” razloži Nina, ki je v spotu v večini sama, ji pa v par kadrih družbo dela kuža Brad, samojed. “Idejo zanj je dobil režiser, ker je v spotu poleg mene želel še nekaj kar bi izstopalo in tako sem se spomnila na prijateljico in njenega Brada.

Vprašanja srca je četrti videospot, ki ga je Nina posnela s produkcijsko hišo MEDIASPOT in režiserjem Perico RAI-em. “S Perico sva gozdne kadre že snemala v jesenskem singlu leta 2010, Odhajam z vetrom, sicer pa smo vmes posneli še 2 videospota, za Pozdrav z ljubeznijo in Tik tak tok. Vsi trije so po ogledih sodeč zelo priljubljeni in upam, da bo tudi s tem tako!” 

Informacije o avtorjih: 
Produkcija: MEDIASPOT
Dop, montaža in color granding: Perica Rai
Dop #2 in asistent: Tamir Gostiša
Make-up: Maja Šušnjara
Styling: Nina Šušnjara
Hair: Gusty Jesenko 

NP team

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava