Nina Pušlar – Vprašanja srca (Valentinov single 2015)

18.2.2015 | 11:15

Nina Pušlar – Vprašanja srca (Valentinov single 2015)

“Povsem razumem zadeve srca, vendar včasih ne razumem vsega” – z besedami, ki jih velikokrat vrtimo v svojih mislih, Nina začne svoj Valentinov single Vprašanja srca. Njen peti single z zadnjega albuma Nekje vmes ni niti balada niti prehitra. Je ravno nekje vmes in več kot primerna za Valentinov single in prihajajočo pomlad. V živo je kljub številnim koncertom še ni igrala pogosto, saj jo je v repertoar dodala šele oktobra na svojem tradicionalnem koncertu v domači Ivančni Gorici. Pravijo, da se počasi pride daleč …

Vprašanja srca je prava ženska pesem. Razmišljujoča, malo introvertirana in polna kontrastov med ženskim in moškim principom, vsekakor pa ne baladna ali žalostna. “Petru Novljanu je uspel fenomenalen tekst in zmožen je neverjetne empatije, da je napisal tekst, ki gleda tako po žensko, ” je svoje misli o besedilu strnila Nina.

Zdaj sem tukaj s tabo, takšno je moje ime, to ime

Dajem dušo svojo, dajem ti svoje srce

Čisto pravo, nedotaknjeno

Za ljubezen je ustvarjeno

To ime, to srce

Za odličen avtorski dvojec Martin Štibernik – Peter Novljan je to tretji single po Roku Trajanja s prve plošče in Saj sva skupaj s tretje plošče Med vrsticami. Nina dodaja: “S pesmijo smo se v studiu ukvarjali zelo intenzivno in jo snemali dolgo. Zveni preprosto, pa to ni, in ravno to je njen čar. Martinu je poleg glasbe in melodije uspel odličen miks in Vprašanja srca po mojem mnenju na albumu zveni najbolje med vsemi.”

Informacije o avtorjih:
Glasba: Martin Štibernik
Besedilo: Peter Novljan
Album: nekje vmes (2013)

Več o Nini na njenem facebook kanalu, twitterju, instagramu, soundcloudu in uradnem youtube kanalu, kjer lahko spremljate aktualne novosti in vse tisto, kar vas o Nini zanima. 

NP team

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava