Jasna Kuljaj o materinstvu in hčerki Anastaziji- ime je izbral očka!

4.3.2015 | 12:25

Jasna Kuljaj (Foto: arhiv Lady)

Jasna Kuljaj (Foto: arhiv Lady)

Voditeljica Jasna Kuljaj je dober teden dni po porodu že izkusila nekaj čarov materinstva. Zanjo in njeno ljubko hčerko so najprej zgledno poskrbeli v postojnski porodnišnici, zdaj pa se s partnerjem, presrečnim očkom Sašem Lalovićem, znajdeta po svoje. Kot pravi, jima gre kar dobro, kar pa še ne, se bosta naučila sproti.

Voditeljica noče razkriti, ali je bil Saša pri porodu, je pa njo in hčerko odpeljal domov. Presrečni očka je bil tudi tisti, ki je hčerki izbral ime Anastazija.

''Rada imam daljša imena. Tako sta bili v igri še Julijana – po moji stari mami – in Johana. Na koncu pa se je Saša odločil za Anastazijo. In ne, navdiha ni našel v knjigi ali filmu 50 odtenkov sive. V knjigi sploh ne, saj je ni prebral. Saj veste, kako so nogometaši in knjige. Pa tudi za obisk kina v teh dneh ni imel časa,'' se hudomušno muza Jasna, ki je bila takoj po porodu dobre volje in polna energije. ''Le dan po porodu sem se počutila tako dobro, da bi lahko gore premikala. Če je porodna izkušnja pozitivna, potem gre vse lažje naprej,'', nam je zaupala posebej za Lady.

Že med nejno nosečnostjo se je veliko ugibalo, kje bo družinica preživela prve dneve in tedne. V Ljubljani imajo vse potrebno za novo družinsko članico, na Dolenjskem, kamor so se pred leti preselili njeni starši, bi imela vse udobje in mamino pomoč, Saša pa mora biti v Avstriji, kjer igra nogomet. Zato se je špekuliralo tudi, da se bodo preselili čez mejo, da bodo skupaj. Kot je povedala Jasna, se bodo prilagajali in odločali sproti.

Voditeljica se dobro znajde med plenicami, stekleničkami in dudami. Ko se bosta s hčerko dodobra navadli druga na drugo in vzpostavili ritem, bo začela razmišljati, kako naprej. Že zdaj ima začrtanih kar nekaj stvari. Najpomembnejša pa se ji zdi tista, ki je rasla skupaj z njenim trebuhom: doživetja in misli o svoji nosečnosti je sproti izlivala v računalnik. ''Več o svoji nosečnosti bom razkrila v knjižici, ki sem jo pisala med pričakovnjem dojenčice. S porodom pa lahko njeno pisanje končam - če mi bo seveda Anastazija dopuščala,'' veselo pripoveduje. Knjižica naj bi izšla na začetku poletja, ko bosta mama in hči že veselo uživali v toplih sončnih žarkih. Jasnino življenje je tako dobilo čisto nov smisel.

Andreja Comino, Lady

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

4.3.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni korli 

tole bo tut brano

4.3.2015–2     + (0)     – (2)     Oceni adijo 

korli, če je članek prepričal tvoje veleumje, da se ga je odločilo prebrati, potem bo verjetno pa res zelo bran - a ne?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava