Jasna Kuljaj je rodila zdravo deklico Anastazijo

24.2.2015 | 10:35

Foto: Šimen Zupančič; arhiv Svet 24

Foto: Šimen Zupančič; arhiv Svet 24

Jasna Kuljaj ima rada vse stvari pod nadzorom. Zato tudi pričakovanja dojenčka ni prepustila naključju, temveč je imela že kar nekaj časa pripravljeno potovalko za v porodnišnico. S partnerjem, nogometašem Sašem Lalovićem, sta nestrpno čakala dan rojstva svoje prve hčerke.

Toda deklici je bilo v maminem trebuhu nadvse udobno in se ji ni prav nič mudilo na svet. Potem ko je šla Jasna prejšnji ponedeljek na pregled k dr. Aleksandru Merlu v postojnsko porodnišnico, kjer je nameravala roditi tako kot tudi nekaj drugih znanih Slovenk, jo je poslal domov z navodilom, naj se mu redno javlja in hodi na pregled.

Navodila je seveda upoštevala in nestrpno odštevala dneve, ko se bo končno začelo. To nedeljo pa sta Jasna in Sašo hitela v Postojno. Čez nekaj ur sta k sebi stisnila ljubko deklico in jo poimenovala Anastazija.

Paru iskreno čestitamo, so se pa že pojavila ugibanja, ali je dekličino ime navdihnila junakinja trenutno najbolj vročega filma 50 odtenkov sive.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

24.2.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni jako pomembna novica 

Malček "zvezdniškega" snobizma, kajne ? Treba tega ?

24.2.2015–1     + (0)     – (1)     Oceni adijo 

že eno uro je, odkar je hugo bil pa kar malo nestrpen v svojem komentarju, admin je šel pa ligo šampijonov gledat in nikakor ne zbriše komentarja ...................................

24.2.2015+3     + (3)     – (0)     Oceni denisnm 

Kot da je to novica , ki je objave vredna...

25.2.2015Oceni butec&butec 

Tale na sliki je paže kar velika,

25.2.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni rtv 

Na RTV nas ne zanima ta informacija!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava