MRD Dobova: Padel prvoligaš, revanša uspela!

23.10.2014 | 08:15

MRD Dobova: Padel prvoligaš, revanša uspela!

Po sobotnem porazu so fantje včeraj zaigrali tako, kot zares znajo! Pred tekmo ni bilo veliko ljudi, ki so verjeli, da smo Dobovčani sposobni premagati Slovenjgrajčane. Gostje so prišli s prepričanjem, da bo to le še ena lahka zmaga. Pa ni bilo tako.

Od prve minute so fantje v tekmo krenili sproščeno in brez pritiska. V prvem polčasu smo gledali dokaj izenačeno igro, vendar so naši fantje za odtenek boljše realizirali svoje strele. Tokrat so se še posebaj izkazali domači vratarji. Tako je prvi polčas pripadel Dobovčanom z izzidom 15:11.

V drugem polčasu se igra gostov, presenetljivo, ni spremenila. Vse do 40. minute smo spremljali enak tempo kot v prvem polčasu. Ko pa so gostje ugotovili, da je do konca manj kot 15 minut, rezultat pa je 5 golov v korist domačih, so stopili na plin. Če je še do 50. minute Dobovčanom kazalo odlično, se je po tem to spremenilo. Gostje so ulovili priključek in se približali na zadetek razlike v 58. minuti. Da so na svoje prišli tudi gledalci, smo tako zadnji dve minuti vsi trepetali. Vendar fantje te zmage niso izpustili iz rok. Suvereno so zaključili tekmo in se uvrstili v 1/8 finala pokala Slovenije.

V NEDELJO fante doma čaka obračun z ŠD Moker Ig. Vabljeni ob 19. uri v Dobovo!

MRD Dobova: RK Slovenj Gradec 2011 30 (15): 27 (11)

Jaka Krivec

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava