Fešta v Grčevju: Dobrovoljni – dobrodušni - dobrodelni

22.10.2014 | 12:35

Fešta v Grčevju: Dobrovoljni – dobrodušni  - dobrodelni

Vaščani in okoliški vinogradniki Zagrada, Grčevja in Kotov se že peto leto v oktobru organizirano družimo in poveselimo pri Jermanovem ribniku. Organizacijo vsako leto prevzame drug tričlanski odbor. Letošnje druženje ob bogatih mizah, ki smo jih soustvarili sami, je druženje popestril z živo glasbo trio Lavanda, katere član je naš krajan Martin Žura, otroški trio družine Švirt ter recital »ode o krompirju« Franca Planinca.

Če življenje mozaik, ki je v najlepšem delu sestavljen iz bogatih mavričnih kamenčkov, potem smo prisotni v svojo zbirko dodali pest bogatih kamenčkov tudi s skupno odločitvijo, da zbrana sredstva iz dosedanjih let, ki so se nabrala ob skrbni pripravi druženja organizacijskih odborov, doniramo družini Gričar ob vsem znani usodi narave.

Ob vsej lepoti naše dolenjske zemlje, ki jo negujemo z ljubeznijo in nam enkrat več, drugič bolj skromno svoj sad ponudi, je vendar prava bogatija predvsem zato, ker znamo ljudje svojo toplino in bližino deliti med seboj. Zato vabimo vse, da se nam drugo leto pridružijo v še večjem številu.

V imenu letošnjega organizacijskega odbora:
Marija Jurekič

Galerija

srecanje-01
srecanje-02
srecanje-03
srecanje-04
srecanje-05
srecanje-06
srecanje-07
srecanje-08
srecanje-09
srecanje-10
srecanje-11

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava