10. Kolesarski maraton ''Dana''

18.6.2014 | 09:20

10. Kolesarski maraton ''Dana''

V nedeljo, 15. junija, je v organizaciji Kolesarskega društva Gorenje Ponikve (v sklopu prireditev Iz trebanjskega koša) potekal tradicionalni, letos jubilejni, 10. kolesarski maraton ˝Dana˝. Trasa malega maratona je bila dolga 27 km, na daljši progi velikega maratona pa je bilo potrebno premagati 65 km. Na start se je do desete ure prijavilo okoli 650 ljubiteljev kolesarjenja. Med dolenjske griče v okolici Trebnjega pa je v lepem in sončnem, a ne prevročem dopoldnevu prišlo uživat preko 1000 kolesarjev iz cele Slovenije.

Vsak udeleženec, ki se je prijavil in plačal startnino je prejel vetrovko in malico. Da je bil kolesarski maraton DANA zgledno organiziran pove tudi to, da po 65. prevoženih kilometrih in pri udeležbi velikega števila kolesarjev ni prišlo do nobene poškodbe ali nesreče. Zahvala vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešni izvedbi maratona.

Že sedaj pa Vas povabimo, da z nami, spoštovani ljubitelji kolesarstva, tudi drugo leto preživite lep, brez bencinskih hlapov prepojen dan. Saj naš slogan pravi: ''OŽIVLJANJE ZDRAVEGA TELESA IN DUHA''. In zakaj ne na kolesu in zakaj ne v Trebnjem.

Kolesarsko društvo Gorenje Ponikve
Aerofoto: Klemen Pevec

Galerija

Dana
Image1
Image2
Image3
Image4
Image5
Image6
Image7

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava