Arhiv osmrtnic

Začetni datum: nedelja, 15.12.2019, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 87. letu starosti umrla

KRISTINA KOČEVAR

iz Metlike, Ulica 1. maja 4.

Pogreb bo v torek, 17. decembra, ob 14. uri na pokopališču v Radovici. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

ZAHVALA

Tvoj obraz nikoli ne bo zbledel,
v naših srcih vedno boš živel.

Ob boleči in prerani izgubi dragega moža, očeta, brata, strica in botra

BORISA GERŠAKA

iz Mencingerjeve ulice v Brežicah

se iskreno zahvaljujemo sodelavcem ABC-servisa, vulkanizerstvu Furlan TPV Brežice, g. župniku Vladu Leskovarju za lepo opravljen obred, pevcem z Bizeljskega, g. Ervinu Kovačiču za poslovilne besede, pogrebni službi Komunala Brežice ter g. Žičkarju in sodelavcem za sočutno opravljen obred. Zahvaljujemo se vsem sorodnikom, znancem, prijateljem in sosedom za izrečeno sožalje, darovane sveče, cvetje, svete maše in denarno pomoč. Hvala tudi vsem, ki jih nismo posebej imenovali, a so našega pokojnega pospremili k zadnjemu počitku.

Žalujoči: žena Slavica in sinova Aleš in Damjan

Sporočamo žalostno vest, da je v 77. letu starosti umrl

JOŽE BUKOVEC,

upokojeni avtoprevoznik,

z Mrtvic 4a.

Pogreb bo v sredo, 18. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 84. letu starosti umrl

JOŽEF OJSTERŠEK

z Vojskega 13a.

Pogreb bo v družinskem krogu. Žara bo v torek, 17. decembra, od 10. do 13. ure v mrliški vežici v Koprivnici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

ZAHVALA

Nikoli več sonce te ne zbudi,
nikoli več.
Konec je vseh skrbi!
Kjerkoli si, naj angel čuva te!
Kjerkoli si, nate bomo mislili vsi.

Ob izgubi naše drage mame, babice, prababice in tete

FRANČIŠKE BAŠKOVČ

z Žejnega 9

se iskreno zahvaljujemo sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečeno sožalje, podarjene sveče, denarno pomoč in darovane svete maše ter vsem, ki ste nam v teh težkih trenutkih stali ob strani in nam kakorkoli pomagali. Iskrena hvala tudi g. župniku Jožetu Packu s Čateža ob Savi za lepo opravljen obred, pevcem za zapete pesmi, praporščaku in pogrebni službi Leš. Hvala vsem, ki ste našo mamo pospremili na zadnji poti.

Žalujoči: vsi njeni

ZAHVALA

Spomini so kot iskre,
ki pod pepelom tlijo,
a ko jih razgrneš,
vedno znova zažarijo.
                   (J. W. Goethe)

Ob izgubi naše drage

ROZALIJE VUČAJNK

z Velikega Obreža

se toplo zahvaljujemo vsem, ki ste nam v težkih trenutkih stali ob strani, nam kakorkoli pomagali ter jo skupaj z nami pospremili na njeno zadnjo pot. Hvala!

Žalujoči: vsi njeni

ZAHVALA

Ob boleči in prerani izgubi našega ljubega sina in brata

MATEJA GERŠAKA

iz Delavske ulice 7 na Senovem

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom in znancem za izrečena sožalja, sveče in denarno pomoč. Posebej se zahvaljujemo podjetju EFEKT Krško, d.o.o. za denarno pomoč in sveče, gospodu župniku Ludviku Žagarju za opravljeno pogrebno slovesnost in sv. mašo, Cvetličarni Kerin za ureditev cvetja v vežici, Darji in ostalim za pomoč v vežici, ge. Marjetič za prebran poslovilni govor, pogrebni službi Kostak in pevcem za zapete cerkvene pesmi in žalostinke. Še posebej hvala nekdanjemu sošolcu Tadeju Žarnu za njegove obiske in spodbudne besede upanja na ozdravitev ter sosedom z Delavske ulice, ki ste si vzeli čas zanj in prisluhnili njegovim besedam. Še enkrat hvala vsem, ki vas morda nismo posebej omenili, ste ga pa bodrili in spremljali v času njegove bolezni ter se mu poklonili in ga pospremili na njegovi zadnji poti. Ohranite ga v lepem spominu.

Mami Marjana, ati Roman in brat Gregor

Sporočamo žalostno vest, da je v 93. letu starosti umrl 

ERNEST MARINČEK

iz Cerkelj ob Krki 5.

Pogreb bo v torek, 17. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah ob Krki. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v mrliški vežici v Bušeči vasi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 77. letu starosti umrl

ANTON KUZMA – VASO

z Butoraja.

Pogreb bo v ponedeljek, 16. decembra, ob 14. uri izpred gasilskega doma na pokopališču na Butoraju. Žara bo na dan pogreba od 9. do 13.30 ure v 2. mrliški vežici v Vojni vasi.

Sporočamo žalostno vest, da je v 85. letu starosti umrl

VILJEM ROŽIČ – VILKO

iz Črnomlja.

Pogreb bo v torek, 17. decembra, ob 14.30 uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji 2. mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

1 2 3 4 5 ...