RK Dobova na mednarodnem turnirju Jarun Cup 2024

4.5.2024 | 09:40

RK Dobova na mednarodnem turnirju Jarun Cup 2024

RK Dobova, ki je zastopal barve Slovenije kot edini predstavnik, je na prestižnem mednarodnem turnirju rokometa na mivki, Jarun Cup 2024, dosegel izjemne uspehe. S tremi zlatimi in enim bronastim pokalom so naši rokometaši potrdili svojo dominantnost in visoko strokovno usposobljenost v tem hitro razvijajočem se športu.

RK Dobova je sodeloval na turnirju pod okriljem projekta "Z roko v roki", katerega ponosni partner smo. Projekt ima ključno vlogo pri promociji rokometa na mivki, kar dodatno potrjuje našo predanost in vlogo pri širjenju te dinamične športne discipline.

Naši mladi športniki so se izkazali v naslednjih kategorijah:

Zlato v kategoriji letnikov 2006/07
Zlato v kategoriji letnikov 2008/09
Zlato v kategoriji letnikov 2010/11
Bron v kategoriji letnikov 2012/13

Jarun Cup, ki velja za enega največjih evropskih turnirjev v rokometu na mivki, je letos privabil več kot 70 ekip in 700 udeležencev iz 17 držav. Ta turnir promovira šport na mivki in omogoča športnikom iz različnih držav, da medsebojno tekmujejo in si izmenjujejo izkušnje.

Z našimi dosežki na Jarun Cupu in nedavnim uspehom v Rovinju RK Dobova potrjuje svojo vlogo kot vodilni akter v razvoju rokometa v regiji. Naš dolgoročni pristop k vzgoji talentov in profesionalni razvoj mladih športnikov sta ključna za naše nenehne uspehe.

Vabimo vse, ki podpirajo šport in rekreacijo, da se pridružijo in podprejo naše prizadevanje za nadaljnje promoviranje in razvoj rokometa na mivki. Naša vrata so vedno odprta za nove člane in podpornike, ki želijo biti del te vznemirljive športne zgodbe.

RK Dobova - Povezujemo strasti, gradimo prihodnost in promoviramo šport na vsakem koraku.

RK Dobova

Galerija

_jaruin cup 6 (1)
_jaruin cup 6 (2)
_jaruin cup 6 (3)
_jaruin cup 6 (4)
_jaruin cup 6 (5)
_jaruin cup 6 (6)
_jaruin cup 6 (7)
_jaruin cup 6 (8)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava