Veseljak: Vrača se Majči Bobnar

3.5.2024 | 10:20

Majči se po desetletnem premoru vrača na glasbeno sceno. Obvlada tudi DJ pult.

Majči se po desetletnem premoru vrača na glasbeno sceno. Obvlada tudi DJ pult.

Ko boste videli njen bleščeči nasmeh, se je boste zagotovo spomnili: Majči Bobnar z nepogrešljivo harmoniko na ramenih, vedno nasmejana in dobre volje. Delala je družbo voditelju Boštjanu Romihu, v videospotu Čukov pa je bila zapeljiva Marylin Monroe.

Na slovenske odre se vrača po dobrih desetih letih. S pesmijo Maja rada nagaja. Pesem sta ji napisala Miha Hercog in Saša Lendero. Videospot pa je nastal pod režijsko taktirko Janija Pavca.

Majči si je pesem podarila za okrogli jubilej, ki ga v petek, 3. maja, proslavlja v družbi ožje družine in glasbenih prijateljev. Ob predstavitvi njenega novega hita so ostali odprtih ust, saj nihče ni vedel za njeno vrnitev na glasbene odre.

Maja upa, da bo pesem ljudem všeč, najbolj pa računa na vse “Maje”, ki jim je pesem pisana na kožo, da si ga zavrtijo za dobro voljo. V videospotu Maja zaviha rokave in se loti »moških del«.

Majči boste s harmoniko in za njenim DJ pultom lahko srečevali po vsej Sloveniji. To poletje bo tudi njeno. Majči, dobrodošla nazaj!

A. S.
Foto: osebni arhiv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava