Domen Kljun v videospotu s soprogo Nino

15.3.2024 | 14:00

Domen in Nina si delita ljubezen do konjev.

Domen in Nina si delita ljubezen do konjev.

Skupaj rada ustvarjata v kuhinji.

Skupaj rada ustvarjata v kuhinji.

Utrinek s snemanja videospota za pesem Le s teboj

Utrinek s snemanja videospota za pesem Le s teboj

Zmagovalec zadnje sezone šova Slovenija ima talent je pred pomembnim mejnikom. Način, kako spoštljiv je do dosežka, ob katerem bi se mnogi tolkli po prsih, je naravnost ganljiv.

Še malo in pevec Domen Kljun bo izdal svojo čisto prvo pesem. Snemanje skladbe in videospota je bilo zanj še posebej pospremljeno s paleto občutkov, saj poleg tega, da ni človek, ki bi se sončil v pozornosti, čuti do dane priložnosti obilje spoštovanja.

»Ko sem prvič pričel v studio in slišal svojo prvo skladbo, ki jo bom posnel … to so bili nori občutki. To namreč pomeni, da bodo ljudje prvič slišali to skladbo iz mojih ust. Teh čustev si ne moreš predstavljati, če jih ne doživiš,« je v klepetu za snemalni studio M-MEDiA Publishing pojasnil zmagovalec šova Slovenija ima talent, ki čuti veliko hvaležnost in odgovornost do predajanja glasbe poslušalcem.

Domen bo sicer s publiko delil ljubezensko pesem, ki bo poleg čutnega besedila izstopala tudi z videospotom, saj v njem nastopa skupaj s soprogo Nino.

Utrinki prikazujejo njuno zasebno življenje, kar pomeni, da boste med drugim lahko videli, kako zelo sta povezana in kaj vse skupaj počneta.

Lepo, kajne?

V. M.
Foto: M-MEDiA

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava