Vsepovsod ljubezen - zaročila sta se na koncertu

15.3.2024 | 13:30

Roman je Majo zaročil na koncertu v Kostanjevici na Krki.

Roman je Majo zaročil na koncertu v Kostanjevici na Krki.

Vsepovsod ljubezen - zaročila sta se na koncertu
Vsepovsod ljubezen - zaročila sta se na koncertu

Priljubljena in vedno nasmejana pevka Alya je na svojem Instagram profilu sporočila veselo novico, pravzaprav sta bili veseli novici kar dve!
V enem najbolj romantičnih krajev v Sloveniji, v Kostanjevici na Krki na Dolenjskem, nekateri so ta kraj tudi poimenovali slovenske Benetke, so Kvartopirci na dan žena priredili koncert, kamor so povabili tudi Alyo.

Glasbeniki so v nekaj letih skupnega sodelovanja s simpatično pevko, pred štirimi leti so namreč skupaj posneli tudi skladbo Spet zaljubljena, skupno število ogledov vseh različic pesmi, tudi hrvaške, pa ima na platformi YouTube skupno že skoraj štiri milijone ogledov, razvili prav poseben, pristen prijateljski odnos.

Skupaj so nastopili že večkrat, Alya je na njihovih koncertih pogosta in zelo zaželena gostja. »Tokrat pa je bilo nekaj drugače. Že v zaodrju sem zaslutila, da se pripravlja nekaj nenavadnega, saj so mi kljub dogovorjenemu času, ko bi morala na oder, rekli, da še ni čas, .

»Bila sem malce na trnih in sem fante vprašala, pa kaj se to danes dogaja, vendar so bili vsi tiho kot miške, haha,« nam je pojasnila Alya, »prav kmalu, ko sem prišla na oder, pa se mi je posvetilo, kaj imajo za bregom! Fantje so mi pripravili res srčen nagovor, povedali so, da smo že lansko leto ob dnevu žena imeli skupni koncert, pa mi niso prinesli šopka, ampak letos so se pa odločili za popravni izpit. Ob vsej tej pozornosti nisem mogla kaj, da ne bi spustila še kakšne solzice sreče,« je bila Mozirjanka hvaležna za tako pozorne kolege in prijatelje, ki ji stojijo ob strani.

Sledila pa je druga vesela novica, ki se je zgodila v romantični Kostanjevici na Dolenjskem; obiskovalec koncerta Simon je namreč ob koncu koncerta padel na kolena ter s čudovitim zaročnim prstanom zaprosil za roko svojo Majo, ki večera zagotovo ne bo nikoli pozabila, vse prisotne na dogodku pa je presenetil ter polepšal že tako lep večer.

Tudi tokrat pa ni šlo brez manjših zapletov, skorajšnji mladoporočenec je bil na ta poseben dan malce živčen in je prstan zbral v vsega 5 minutah, tako je vedel, da je pravi. Se je pa z zaročnimi plani skoraj zapletlo, saj je Simon po nesreči nekje pustil prstan, zagato pa sta rešila njuna otroka, ki sta usodni prstan na veliko veselje vseh našla v avtu.

Ob prihodu pomladi pa nam je Alya še zaupala »Res je, da sem romantična duša, mislim pa tudi, da mora biti zaroka spontana, nenačrtovana, meni so sicer všeč poroke na prostem, na travniku, v naravi,« je še povedala Alya.

Dallas Records

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava