FOTO&VIDEO: Rebeka Dremelj z družino po Karibih

28.4.2023 | 14:00

Več fotk spodaj v fotogaleriji pod video zapisom

Več fotk spodaj v fotogaleriji pod video zapisom

Foto: FB

Foto: FB

Iz Miamija so odpluli na Bahame, Jamajko, Kajmanske otoke in Mehiko. »Živim za vsak dan! Živim za vsak dan! Ker vsak dan je lep, na dlani imam svet, živim ta vsak dan,« si ob tem prepeva pevka.

Pevka Rebeka Dremelj prvomajske praznike preživlja na drugem koncu sveta. Z možem Sandijem Škalerjem in hčerkama Šajano in Sijo so se podali najprej v Miami in Orlando, kjer so si ogledali vile bogatašev, Nasin vesoljski center in znamenite peščene plaže ...

Rebeka pa si je uresničila tudi eno od svojih velikih želja: božala je delfine. »Tole sliko sem si želela že 43 let! No ne čist tako, sem sicer upala, da mi bo še lubčka dal, ampak ok! Bolje išta nego ništa,« je zapisala ob fotografijah s prikupnim morskim sesalcem.

Po nekajdnevnem potepanju po Miamiju pa so odšli na novo pustolovščino: vkrcali so se na luksuzno ladjo in odšli na križarjenje po eksotičnih Karibih. Rebeka pravi, da so se križark prej sicer malo izogibali. »Bila sem prepričana, da nam bo dolgčas, ker smo družina, ki se ji mora neprestano nekaj dogajati,« je pojasnila. A so hitro ugotovili, da ladja nudi obilo zabave in užitkov. »Iskreno smo navdušeni. Je pa to res eno 'komot' potovanje, kjer veliko ješ, piješ, se zabavaš in vsake toliko kaj novega vidiš in doživiš.« Pevka je svojim sledilcem pokazala, kako je videti življenje na orjaškem mestu na vodi, kjer nudijo ves možen luksuz in toliko zabavnih reči, da nikoli ni dolgčas.

Prva postaja na poti so bili Bahami, kjer so uživali v kristalno modrem morju in belih peščenih plažah, ki so jih spominjale na Maldive.

Nato so se ustavili na Jamajki, kjer so med drugim obiskali Reggae Hill, čudovito tropsko posestvo, na katerem odmeva znamenita otoška glasba. Sledijo še Kajmanski otoki in postanek v Mehiki, nato pa se vračajo v Miami, kjer bodo, pravi pevka, preživeli še nekaj dni, nato pa se vračajo v Slovenijo.

M. T. V.; Svet24

Galerija

_zzdelfini (1)
_zzdelfini (2)
_zzdelfini (3)
_zzRebeka (0)
_zzRebeka (1)
_zzRebeka (2)
_zzRebeka (3)
_zzRebeka (4)
_zzRebeka (5)
_zzRebeka (6)
_zzRebeka (7)
_zzRebeka (8)
_zzRebeka (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava