Troti: Člani končali sezono, mladi v Beograd

12.4.2023 | 08:50

Troti: Člani končali sezono, mladi v Beograd

Pozdrav iz panja! Zdravstveni karton je bil žal prevelik, naša članska ekipa je v četrtfinalu tekmovanja zaključila s sezono. Brez težav si lahko pogledamo v oči in odkrito rečemo, da smo skozi celotno sezono dali vse od sebe, na odločilnih tekmah pa se nam je prekratka klop še kako poznala. Skupek več neprijetnih poškodb in poškodbic je tokrat zmagal.

V prihodnost odhajamo dvignjenih glav, trotovska zgodba leti dalje. Hvala vsem vpletenim za odlično podporo skozi celotno sezono.

Razlog za dvignjene glave je tudi naš mladinski pogon. Od zadnjega javljanja sta nastopali ekipi U18 in U14.

Starejša ekipa je svojo prezdadnjo tekmo odigrala na Livadi in v super derbiju na koncu za zmago čestitala ekipi Vrani iz Vranskega. Še enkrat moramo poudariti, da bo ta ekipa dosegla najboljši rezultat v kratki zgodovini mladinskega pogona KK Troti. In še - že ta teden jim bo klub ponudil izjemno izkušnjo, saj se odpravljajo v Beograd, kjer si bodo poleg dveh prijateljskih tekem ogledali tudi dve tekmi Evrolige.

Ekipa U14 je dosegla štirinajsto zaporedno zmago. Doma niso bili nič kaj gostoljubni proti ekipi Helios Suns B, saj so jo premagali s 102:61. Bi še kaj dodali? Nimamo kaj. Ploskajmo! :)

Med tednom smo sodelovali na krasni prireditvi v organizaciji Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje. V sklopu NBA tekme v Dallasu, ki jo radi poimenujemo "Slovenian night in Dallas", se je pod brandom I feel Slovenija na igriščih Matjaža Smodiša in Gorana Dragića odvijala promocijska tekma, kamor smo bili povabljeni KK Troti in ŽKK Krka. Tovrstni dogodki so nekaj, kjer KK Troti izjemno radi soustvarjamo dogajanje, nasmejani obrazi otrok in ostalih udeležencev pa so dokaz, da delamo prav.

Mahamo iz panja,
KK Troti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava