Letna konferenca ZB za vrednote NOB Sevnica

17.3.2023 | 09:25

Letna konferenca ZB za vrednote NOB Sevnica

V ponedeljek, 13. 3. 2023, smo se člani ZB za vrednote NOB Sevnica zbrali na volilni letni skupščini. Po pozdravnem nagovoru in izvolitvi delovnega predsedstva je predsednica ZB za vrednote NOB Sevnica, tov. Vladka Blas, poročala o delu organizacije v letu 2022. Izpostavila je, da se je po težkem obdobju prepovedi in omejitev povezanih z ukrepi »covid« stanje v zadnjem letu le začelo normalizirati. Tako smo izvedli vse težiščne načrtovane aktivnosti, s težiščem na izvedbi tradicionalnih proslav v spomin na dogodke med NOB. Posebej je izpostavila dobro sodelovanje s šolami in sorodnimi organizacijami na celotnem območju, premalo pa smo naredili na pridobivanju novih članov.

V nadaljevanju smo soglasno ponovno izvolili tov. Vladko Blas za predsednico ZB za vrednote NOB Sevnica. Tudi ostali organi združenja so bili izvoljeni soglasno.

Program dela za 2023 je ambiciozen in verjamemo, da ga bo novoizvoljeno vodstvo uspešno realiziralo.

Pred zaključkom skupščine so besedo dobili še gostje, ki so čestitali za opravljeno delo in zaželeli uspešno delo v naslednjem obdobju. Obljubili so sodelovanje v skupnem vlaganju naporov za ohranitev vrednot NOB in miru.

Sledilo je prijetno druženje ob dobrem obroku v gostišču Kregel.

Marjan Povšič

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava