Rebeka: Sovraži preoblačenje postelj

1.3.2023 | 13:50

Rebeka Dremelj preoblačenje postelje že od prvega dne z veseljem prepusti možu Sandiju. (Foto: arhiv; Marko Vavpotič)

Rebeka Dremelj preoblačenje postelje že od prvega dne z veseljem prepusti možu Sandiju. (Foto: arhiv; Marko Vavpotič)

Čeprav ima sloves 'super žeske', je stvar, ki je celo priljubljena pevka in podjetnica ne mara početi. Takrat potem vskoči njen mož.

Čeprav Rebeka Dremelj velja za znano Slovenko, ki se uspešno spopada z vsako težavo, ki ji pride na pot, je 42-letna pevka reviji Lady zaupala tisto stvar v življenju, ki ji reče ne, hvala. Uspešna podjetnica, vplivnica in nekdanja mis Slovenije brez sramu pove, da že od nekdaj sovraži eno samo opravilo v spalnici – preoblačenje postelj.

»Po enajstih letih zakona z mojim Sandijem in dvema hčerkama si lahko mislite, da sem se navadila na vse glede gospodinjenja. Nič mi ni v življenju težko narediti, je pa ena stvar, ki me je ne boste videli početi, to je preoblačenje postelje. Tega res ne maram že od mladosti in se temu opravilu v spalnicah na veliko izognem. Malo za šalo, malo zares lahko rečem, da je glede tega sveto pravilo v naši hiši, da jaz s tem nimam nobenega opravka, tako da to delo, ki ga sama res sovražim, vedno prepuščam zlatemu možu Sandiju, ki s tem nima težav in to opravi z levo roko. No, potem sta tu še likanje in telovadba, a to je že druga zgodba,« v smehu prizna Rebeka, ki se je z družino pred kratkim spočita in polna novih moči vrnila z zasluženega dopusta.

Lady

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava