DU Raka izvolilo novega predsednika

27.2.2023 | 12:50

Zaključek s plesom ...

Zaključek s plesom ...

... prej pa delo.

... prej pa delo.

V petek, 17. februarja, je Društvo upokojencev Raka v gostišču Tratnik po pozdravnem nagovoru dosedanje predsednice Fanike Metelko ter predstavnika policije izvedlo redni občni zbor.

Po poročilu predsednice društva je bilo razvidno, da so bili celo leto zelo aktivni, saj so imeli sedem sej upravnega odbora, organizirali so Valentinov pohod, letovanje, izvedli so tečaj uporaba pametnega telefona, udeležili so se pohoda na Vinji vrh, v maju so imeli rokodelsko razstavo na gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v juniju so opravili izlet na Ptujsko goro, v okviru krajevnega praznika so organizirali pohod po raških gričih, organizirali srečanje jubilantov itd. …Po obširnem poročilu so sledila še ostala poročila, po le-teh pa so bile volitve predsednika ter ostalih članov.

Novi predsednik DU Raka je postal Marjan Opalk, podpredsednica Fanika Metelko, medtem ko sta nadzorni in upravni odbor več ali manj ostala v dosedanji sestavi. Sledile so še podelitve priznanj za obletnice članstva v društvu, predsednik pokrajinske Zveze društev upokojencev Posavja Jožef Žnidarič pa je Faniki Metelko podelil zahvalo za 20-letno vodenje DU Raka.

Anton Hruševar

Galerija

_zraka (01)
_zraka (02)
_zraka (03)
_zraka (04)
_zraka (05)
_zraka (06)
_zraka (07)
_zraka (08)
_zraka (09)
_zraka (10)
_zraka (11)
_zraka (12)
_zraka (13)
_zraka (14)
_zraka (15)
_zraka (16)
_zraka (17)
_zraka (18)
_zraka (19)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava