Fantastično 2. mesto ŠD Tika Taka Mulčki na nogometnem turnirju v Cerkljah

18.1.2023 | 08:20

Fantastično 2. mesto ŠD Tika Taka Mulčki na nogometnem turnirju v Cerkljah

Kot pred uradno ustanovitvijo društva smo se tudi tokrat zbrali na kraju, kjer je naše društvo dobilo zagon in idejo po uradni ustanovitvi … Cerklje na Gorenjskem - NK Velesovo!

Nikoli ne bomo pozabili gostoljubnosti, navdušenja, vzpodbude, začudenja ter pohval, ko smo se spoznali s prijatelji pri NK Velesovo.

Njim majhna gesta je takrat z vzpodbudo po ustanovitvi pomagala marsikomu na naši nadaljnji dobrodelni in tudi športni poti. Dober človek lahko sproži celo vrsto pozitivnih strvari in tega se v našem društvu dobro zavedamo.

Prijatelji, starši otrok in otroci - veliki prijatelji, ki delujemo v društvu, smo se minuli vikend odpravili na kraj, kjer se je pravzaprav naše društvo ustanovilo. Skromno, z idejo po druženju prijateljev, vendar z resnim pristopom ob igri smo se odpravili na turnir v organizaciji NK Velesovo. Na močnem nogometnem turnirju smo se veselili za marsikoga neverjetnega in nepričakovanega uspeha. Čeprav sami, smo vedeli, česa smo sposobni ob upoštevanju navodil in to tudi pokazali!

Ob pozitivnem vzdušju smo NEVERJETNO PRESENETILI, saj smo iz tekme v tekmo ob jasnih usmeritvah na samem igrišču napredovali ter na začudenje marsikoga, ZASLUŽENO, prišli vse do finala. V finalu smo se pomerili z gostitelji NK Velesovo in Savo Kranj. Zabeležili zmago ter poraz. Izgubili smo le eno samo tekmo na celem turnirju! V igri številk smo se na koncu veselili NEVERJETNEGA DRUGEGA MESTA!

Ponosni in veseli smo, da so na igrišče stopili tudi mlajši fantje iz selekcij U11 in celo U10.

ŠE EN POPOLN DAN, KI BO OTROKOM OSTAL V SPOMINU ZA VSE ŽIVLJENJE in to je tista stvar, ki meni osebno ter tudi vsem ostalim v društvu pomeni največ.

Pozitiven dan smo zaužili tudi starši, saj smo se nekateri lahko spet po daljšem času videli, nasmejali in segli v roke!

ŠPORT, POZITIVA, DOBRODELNOST IN PRIJATELJSTVO JE MOTO NAŠEGA DRUŠTVA IN Z VESELJEM SE PODAJAMO V NOVE NORE PROJEKTE!

Predsednik ŠD Tika Taka Mulčki: Dejan Benčina
Foto: NK Velesovo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava