DL: Plesni studio Novo mesto - Za zvestobo v Ameriko

18.12.2022 | 15:15

DL: Plesni studio Novo mesto - Za zvestobo v Ameriko

Plesni studio Novo mesto, ki letos praznuje 15-letnico, se je odrezal, »kot se šika«. Robi Grmek je svojo delovno ekipo plesnih učiteljev odpeljal kar na izlet v ZDA in kril stroške letalskih vozovnic. Že pred petimi leti, ob 10-letnici plesnega studia, so obiskali Kalifornijo z Los Angelesom in Las Vegas, in ker jim je bilo všeč, so se spet odpravili čez lužo. Zdaj, ko to berete, so sicer že doma, saj je 10-dnevni potep po Floridi minil, kot bi trenil.

V Miamiju so čas izkoristili za izobraževanje in team building, v Key Westu pa predvsem za zabavo. Njihov obisk je namreč sovpadal z odmevnim festivalom Fantasy, ki je podoben tistemu slovitemu v Riu. Združene države je tokrat obiskalo le sedem plesnih učiteljev, saj je moral del ekipe ostati doma, ker je za turiste tam cepljenje obvezno.

Ekipa Plesnega studia Novo mesto na Floridi ni le plesala in se zabavala, pač pa so morali pokazati, da so tudi spretni pri menjavi avtomobilskih gum. Med potjo z najetim avtomobilom so namreč doživeli »gumidefekt« in se ob tem tudi silno zabavali.

Na fotografiji so (z leve zgoraj) Katja Žigante, Robi Grmek, Urša Štrucelj Plot, (z leve spodaj) Petra Stamenković, Neja Perše in Dejan Janc, manjka pa Robijeva žena Dunja, ki je bila v vlogi fotografinje.

Članek je bil objavljen v 44. številki Dolenjskega lista 3. novembra 2022

R. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava