Kaj potrebujemo za odličen spanec?

15.11.2022 | 09:00

Kaj potrebujemo za odličen spanec?

Kdaj ste se nazadnje zbudili zares spočiti? Če ne veste odgovora, potem verjetno že kar nekaj časa vstajate ‘na levo nogo’ in je čas za menjavo vaše stare (ter dotrajane) vzmetnice. Najpogostejši razlog za slab nočni počitek je namreč uporaba neprimernega ležišča. Za odličen spanec, ki vaše telo napolni z novo energijo, potrebujete vzmetnico, ki se prilagaja fizionomiji in potrebam vašega telesa.

Kakovostna vzmetnica za vaš boljši jutri 

Ležišče prilagojeno uporabniku - sliši se popolnoma logično, toda ali veste, kako sploh izbrati pravega? Večina ljudi namreč spi na popolnoma napačni vzmetnici - v večini primerov gre za premehke modele, ki telesu ne nudijo dovolj opore, posledica pa so bolečine v križu, hrbtenici in ramenskem obroču ter seveda neprespanost in slaba volja. 

Kaj potrebujemo za odličen spanec?
Kaj potrebujemo za odličen spanec?
Kaj potrebujemo za odličen spanec?
Kaj potrebujemo za odličen spanec?

Splošno znano dejstvo je, da ljudje kar tretjino svojega življenja prespimo - zato nas dejstvo, da za zares dober počitek potrebujemo primerno ležišče, sploh ne preseneča. Da se boste ponoči kar najbolje naspali, vam svetujemo, da si pred spanjem privoščite sproščujočo toplo kopel ali prho, ne uporabljate elektronskih naprav, zatemnite prostor in si zavrtite sproščujočo glasbo.

Za vašo vrhunsko vzmetnico pa bodo poskrbeli pri našem največjem spletnem ponudniku pohištva Furnitura, kjer vam nudijo pestro ponudbo visoko kakovostnih ležišč vodilnih blagovnih znamk po garantirano najnižji ceni. Ker je izbira ustreznega modela nujno potrebna za vašo popolno sprostitev po napornem dnevu, je najbolje, da se za brezplačen nasvet obrnete na njihove izkušene svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri. Na zalogi imamo številne vzmetnice, med katerimi se bo zagotovo našla tista, s pomočjo katere se boste zbudili v boljši jutri.

Stavite na vrhunsko in se zbudite sveže spočiti

V svetu ležišč, je mebloJOGI zagotovo sinonim za enega najkakovostnejših ponudnikov. Njihove vzmetnice so plod dolgoletnih raziskav in izboljšav, ki v kar največji meri zadostijo potrebam človeškega telesa. Tako kot je edinstven vsak posameznik, tako poseben je tudi čisto vsak njihov jogi. 

Ker smo si ljudje med seboj različni, ne moremo spati na enakih vzmetnicah. Pri mebloJOGI so zato izdelali različne modele ležišč -  nekatera so trša, druga mehkejša, izbirate pa lahko med tistimi z vzmetenjem ali brez. Ko izbirate vzmetnico, si zato najprej zastavite vprašanje, katera izmed njih vam bo nudila kar največ podpore? Najpomembnejši kriterij pri nakupu tako predstavlja teža posameznika - osebe lažje od 60 kg naj bi praviloma izbrale mehkejšo vzmetnico. Osebam s težo med 60 in 90 kg bo odličen spanec zagotovila srednje do trda vzmetnica, medtem ko je za posameznike težje od 90 kg najboljša izbira trša vzmetnica. 

Klasične vzmetnice so bolj mehke in jih zato lahko uporabljajo lažje osebe in otroci. Nekakšno nadgradnjo klasičnim predstavljajo žepkaste vzmetnice, ki se telesu prilagajajo v ključnih conah. Nudijo dobro oporo celotnemu telesu in so odlična izbira za odrasle, starejše osebe in osebe z več kilogrami. Najbolj ekskluzivne so tiste žepkaste vzmetnice s spominsko peno in lateksom.

Poleg teže, pa je izrednega pomena pri nakupu tudi vaš najpogostejši spalni položaj: osebe, ki spijo pretežno na boku, lahko izberejo mehkejšo vzmetnico. Tisti, ki spite na hrbtu ali trebuhu, pa se raje odločite za tršo vzmetnico.

Ko mebloJOGI in Furnitura združita moči …

nastane ekskluzivna linija Relax! Gre za ekskluzivna ležišča po dostopnih cenah, ki jih lahko dobite izključno pri Furnituri. Linija je dokaz, da lahko dober spanec srečamo v čisto vsaki slovenski spalnici!

Kupcem je na voljo kar šest različnih modelov, ki ne sklepajo kompromisov - so vrhunski in cenovno dostopni:

MebloJOGI Relax Premium Memory+ je ležišče s 5-conskim jedrom iz žepkastih vzmeti in s spominsko peno.
MebloJOGI Relax Dream
je 5-consko ležišče z žepkastimi vzmetmi in spada med njihove najbolj prodajane modele.
MebloJOGI Relax Premium Lateks
+ je lateks ležišče s 5-conskim jedrom iz žepkastih vzmeti.
MebloJOGI Relax Zone F7
je vrhunsko, nekoliko bolj mehko 7-consko ležišče iz pene.
MebloJOGI Relax Medico
je odlično, sodobno zasnovano klasično ležišče.
MebloJOGI Relax Zone F5 Memory
je ležišče, izdelano iz hladno valjane pene in plasti spominske pene. Primerno je tako za lažje kot težje osebe.

Vzmetnice PerfectMatras

Še nekoliko bolj ugodne od mebloJOGI pa so vzmetnice PerfectMatras. Tudi v njihovih vrstah lahko srečamo ležišča z žepkastimi vzmetmi, lateksom in hladno valjano peno. Kot posebnost pa velja omeniti njihovo Perfect Cocolife, ki ima na zgornji strani dodano plast kokosa. Ta ležišče še dodatno utrdi, to pa je zato primerno tudi za spanje težjih oseb.

Da bo vsaka noč lahka in jutro dobro!

V salonu pohištva Furnitura lahko svojo izbrano vzmetnico naročite kar preko spleta in si tako prihranite veliko dragocenega časa. Njihovo poslovanje je posebej prilagojeno spletnemu naročanju pohištva in ostale notranje opreme zato vas ne rabi skrbeti, da bi bil vaš nakup zgrešen. Če ste se pri izbiri ležišča znašli v dilemi, se lahko hitro in enostavno obrnete na njihovo ekipo izkušenih svetovalcev - jih pokličete (070 458 517), jim pošljete e-pošto ali pa svoje vprašanje zastavite preko kontaktnega obrazca na spletu. Če pa bi želeli svojo novo vzmetnico pred nakupom tudi preizkusiti, ste lepo dobrodošli v njihovem ljubljanskem Showroom-u, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. 

Z zamenjavo stare in dotrajane vzmetnice boste naredili zares veliko investicijo v svoje zdravje in dobro počutje. Naj bodo vaše noči mirne, jutra pa prežeta s pozitivno energijo!

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava